Ana Sayfa / Manşet / Jose Sosa’nın Fener’deki ücreti

Jose Sosa’nın Fener’deki ücreti

Fenerbahçe son dakika Jose Sosa transferi ve Jose Sosa’nın alacağı ücret mukavele kaç yıllık bilgileri.  Jose Sosa transferini Fenerbahçe Kulübü resmen açıkladı.

Jose Sosa Fener’e imza attı ve kanarya oldu. Ve beklenen transfer açıklandı… Fenerbahçe, Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren 35 yaşındaki Jose Sosa ile 2 yıllık anlaşmaya vardığını duyurdu. Daha önce Beşiktaş forması da giyen ve yaklaşık 3 yıldır Trabzonspor için mücadele eden 35 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Sosa resmen Fenerbahçe’de. Sarı lacivertli kulüp resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Kulübümüz, Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Arjantinli orta saha oyuncusu Jose Ernesto Sosa ile anlaşma sağlamıştır.

JOSE SOSA 2 YILLIK İMZA ATTI

Önümüzdeki 2 yıl boyunca formamızı gururla taşıyacak olan Jose Sosa’yla imzalanan sözleşmenin camiamıza hayırlı olmasını temenni ediyor; futbolcumuza Çubuklu ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz.

Kariyeri boyunca Estudiantes, Bayern Münih, Napoli, Milan ve Atletico Madrid gibi takımlarda forma giyen Sosa, Türkiye’de 2014-2016 yılları arasında Beşiktaş’ta forma giydi ve siyah beyazlılarla 2015-16 sezonunda Süper Lig şampiyonluğu yaşadı.

Bir sezon Milan’da forma giydikten sonra 2017-18 sezonunda Trabzonspor’a transfer olan deneyimli orta saha 3 yıldır bordo mavili ekipte mücadele ediyordu.

Hem hücum, hem de savunmada etkili bir rol oynayan Sosa, 1 kez Almanya Süper Kupa, 1 kez Almanya Lig Kupası, 2 kez Bundesliga şampiyonluğu yaşadı. Atletico Madrid ile La Liga şampiyonluğ yaşayan Sosa, Milan formasıyla da İtalya Süper Kupası’nı kazandı.

 

İlginizi Çekebilir

Acun Ilıcalı, Maribor’u satın aldı

Acun Ilıcalı’nın yeni satın aldığı takım Slovenya takımı Maribor. Acun, Maribor’u kaç milyon Euro’ya satın …

Sınırsız Hosting