Ana Sayfa / Spor / Josef De Souza kırmızı kart gördü

Josef De Souza kırmızı kart gördü

MKE Ankaragücü-Beşiktaş olaylı maçının yankıları sürüyor. Josef De Souza kırmız gördü yönetim TFF’ye başvurdu.

Josef de Souza’nın kırmızı kartı iptal olacak mı? Beşiktaş yönetimi, Ankaragücü maçının ardından yaşanan olaylar sonrası Josef De Souza’ya gösterilen kırmızı kartın iptali için TFF’ye başvuruda bulundu.
Süper Lig’in 5’inci haftasında MKE Ankaragücü’nü deplasmanda 3-2 yenen Beşiktaş, maç sonunda yaşanan olayların takipçisi olacak.

Karşılaşmanın bitiş düdüğünün ardından sahaya girerek futbolculara uçan tekme atan taraftarı uzaklaştırmak isteyen Josef De Souza’nın kırmızı kart görmesini kabul edilemez bulan siyah beyazlı yönetim, hemen harekete geçerek kartın iptali için Türkiye Futbol Federasyonu’na (TFF) başvurdu.

Josef’in, tamamen takım arkadaşlarını korumak adına hareket ettiğini belirten Beşiktaş yönetimi, sahada yüzlerce güvenlik görevlisi olmasına rağmen, metrelerce koşarak gelen ve futbolcularına tekme atan taraftarı durdurma işini, ancak Josef De Souza’nın yaptığını ve bunun karşılığında kırmız kart görmesinin kabul edilemez olduğunu belirtiyor. Bu konuda hemen geniş kapsamlı bir savunma hazırlayacak olan yönetim, Türkiye Futbol Federasyonu’nun duyarlı davranarak bu kırmızı kartı kaldıracağını öngörüyor.

İlginizi Çekebilir

Fener ve GS’nin kalan son 6 maçı

Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kalan süper lig son 6 maçları. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın kalan maçları ve …

Sınırsız Hosting