Ana Sayfa / İlginç / Justin Bieber milyarder olma yolunda

Justin Bieber milyarder olma yolunda

Ünlü şarkıcı Justin Bieber tüm müzik haklarını 200 milyon dolara satarak en genç milyonerlerden biri oldu. kanadalı Şarkıcı Justin Bieber’in kısa süre içinde milyar dolar seviyesini geçmesi bekleniyor. Dünyaca ünlü pop yıldızı Justin Bieber, müzik haklarını 200 milyon dolara sattı. Anlaşma şartları hakkında bir detay verilmezken, 28 yaşındaki Bieber, müzik haklarını satan en genç şarkıcı oldu.

Para ya topçuda ya da popçuda sözü bir kez daha gerzçekleşti. Şarkıcı Justin Bieber müzik haklarını satarak 200 milyon doların sahibi oldu. Genç şarkıcının servetinin şimdiden 1 milyar dolara yaklaştığı belirtiliyor. Kanada vatandaşı olan Justin Bieber, müzik haklarını 200 milyon dolar değerinde bir anlaşmayla satarak, Baby and Love Yourself gibi dünyayı kasıp kavuran şarkılarla beraber 291 şarkısının yeni sahibi İngiltere merkezli Hipgnosis Songs Capital oldu.

PARA ŞÖHRETİ, ŞÖHRET PARAYI ÇEKTİ

Satın almayla beraber, Justin Bieber’ın herhangi bir şarkısı kamuya açık bir şekilde her çaldığında Hipgnosis Songs Capital ödeme alacak. Hipgnosis Songs Capital anlaşmanın şartlarını açıklamadı, ancak bir kaynak, AFP haber ajansına anlaşmanın yaklaşık 200 milyon dolar değerinde olduğunu söyledi.

YAŞLI SANATÇILAR TERCİH EDİYOR

Daha önce Hipgnosis ile anlaşmalar yapan Justin Timberlake ve Shakira gibi dünyaca ünlü birçok sanatçılar, müzik haklarını fonlara satma yoluna daha fazla başvuruyor. Ancak bu eğilim, ileri yaştaki sanatçılar arasında daha yaygın. Son iki yılda, müzik efsaneleri Bob Dylan ve Bruce Springsteen müzik haklarını Sony’ye sattılar.

Hipgnosis Songs Capital’in kurucusu olan Merck Mercuriadis, “Bu satın alma, 70 yaşın altındaki bir sanatçı için şimdiye kadar yapılmış en büyük anlaşmalar arasında yer alıyor. Yalnızca 28 yaşında, tüm müzik endüstrisini yeniden canlandıran dinleme çağının bir avuç belirleyici sanatçısından biri” dedi.

İlginizi Çekebilir

Balıkesir son deprem 4 büyüklüğünde

Son dakika deprem haberleri. Balıkesir deprem. 21 Mart Balıkesir 4 büyüklüğünde deprem. Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde saat …

Sınırsız Hosting