Ana Sayfa / Genel / Kaçak at kesimi baskını

Kaçak at kesimi baskını

İstanbul’da kaçak at kesimi baskını dikkat çekti. sultangazi’de vatandaşa at eti yedireceklerdi. İstanbul’da at eşek kesimi arttı.

At eti dana etine karıştı. istanbul’da kaçak at kesimi baskını yapıldı. Et fiyatarı artınca sahtekarlar at ve eşek kesimine hız verdi vatandaşa neredeyse it eti yedirecek para yüzünden. İstanbul’da boş bir arazide kaçak kesim yapıldığı ihbarını alan zabıta ekipleri, polis ile birlikte baskın yaptı. İki kişi tarafından bir atın kesildiği ve çuvallara konulduğunu gören ekipler, biri yabancı uyruklu iki kişiyi gözaltına aldı. Polis ve zabıta ekipleri etleri ise kazdıkları bir çukura gömdü.

İstanbul, Sultangazi’de boş bir arazide kaçak kesim yapıldığı ihbarını alan zabıta ekipleri, polis ile birlikte ihbarın yapıldığı adrese baskın düzenledi. Baskın sırasında 2 kişi tarafından bir atın kesildiği ve çuvallara konulduğunu gören ekipler, şaşkınlık yaşadı. 1’i yabancı uyruklu 2 kişi, polis tarafından gözaltına alındı. At etleri ise imha edildi.

23 Aralık Cuma günü gece saatlerinde meydana gelen olayda ekipler, boş arazide bulunan biri Moğolistan uyruklu iki kişinin, bir atı kestikleri ve etlerin çuvallara doldurularak, araca yüklediklerini gördü.

Baskında iki kişi gözaltına alınarak, polis merkezi amirliğine götürüldü. Etler ise kazılan bir çukura gömüldü. Etlerin üzerine kireç döken ekipler, çukuru kapattı.

İlginizi Çekebilir

Selahattin Demirtaş’ın Kobani davası cezası

Kobani davası Selahattin Demirtaş’a verilen ceza ne kadar oldu Kobani Davası en yüksek cezayı kim …

Sınırsız Hosting