Ana Sayfa / Kime Ait / Kadıköy Şifa Hastanesi kime ait?

Kadıköy Şifa Hastanesi kime ait?

Türkiye’de son dönemde özel hastaneler büyük oranda arttı ve yatak kapasiteleri neredeyse devlet hastanelerine yetişti. İstanbul’un Anadolu Yakası’ndaki Kadıköy Şifa Hastaneleri de önemli sağlık kurumlarından biri. En eski özel hastanelerden biri olan Kadıköy Şifa Hastanesi son olarak 25 Kasım tarihinde el değiştirmesiyle gündeme geldi. Yeni sahibi ise Kadıköy Şifa Hastanele’nin tanıdık biri. 

Kadıköy Şifa Hastanesi satış haberiyle gündeme gelince bu kuruluşun tarihçesi ve kuruluş hikayesi de önem kazandı. İstanbul’da irili ufaklı yüzlerce özel hastane ve sağlık tesisi bulunuyor. Biz de satış haberleri üzerine Kadıköy Şifa Hastanesi’nin kuruluş hikayesini ilk sahibini yazma gereği duyduk. FİBA Holding bünyesine katılan Kadıköy Şifa Hastanesi, 1976’da İstanbul Anadolu yakasının ilk özel hastanesi olarak kuruldu.

KADIKÖY ŞİFA HASTANELERİ TESİS SAYISI

2005’te Ataşehir’de bir tıp merkezi açan Kadıköy Şifa, 2010’da da Ataşehir Şifa Hastanesi’ni kurdu. Birçok değişik alanda ayaktan ve yatarak tedavi hizmetleri veren Grup, evde sağlık hizmetleri de sunuyor. Grup ayrıca uluslararası hasta merkezi ile yabancı hastalara hizmet veriyor.

İlginizi Çekebilir

Zorlu binasına silahlı saldırı

Zorlu Holding’e silahlı saldırı. İstanbul’da holding binası kurşunlandı. Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting