Ana Sayfa / Genel / Kadın yarışmacılara eşek spermi içirdiler

Kadın yarışmacılara eşek spermi içirdiler

Kadın yarışmacılar eşek ,spermi içti. Amerika Birleşik Devletleri’nde yayınlanan Fear Factor yarışmasındaki skandal, sosyal medyada yeniden gündeme geldi. İddiaya göre kadınlara yarışmada eşek spermi içirilmesinin ardından yarışmanın bir bölümü yayından kaldırıldı.

Fear Factor yarışmasında kadınlara eşek dölü içirdiler ortalık karıştı. Bir dönem Türkiye’de de yayınlanan realiteşov Fear Factor’un ABD’de yayınlanan formatında meydana gelen skandal bir olay, üzerinden yıllar geçmesine rağmen sosyal medyada bir kez daha gündeme geldi. İddiaya göre yarışmanın bir bölümünde kadın yarışmacıların önüne eşek spermi konularak, kadınların bu sıvıyı içmeleri istendi. Fakat yarışma yayınlandıktan sonra yapımcılara büyük bir tepki geldi.

KADIN YARIŞMACILAR SPERM İÇTİ

İTİRAZLAR ÜZERİNE YAYINDAN KALDIRILDI

Kadınların içtiği sıvının eşek spermi olduğunun yayılmasının ardından seyircilerden büyük bir itiraz geldi ve yapımcılar eleştiri yağmuruna tutuldu. Skandal olayın ortaya çıkmasının ardından yarışmanın bir bölümü yayından kaldırıldı.

EŞEK SPERMİ İÇTİLER

ÖDÜL OLARAK 50 BİN DOLAR KONULDU

Yarışma içeriği gereği ikizler Brynne ve Claire Odioso’nun önüne eşek spermi konuldu ve bu spermleri bitirmeleri istendi. Ödül olarak da 50 bin dolar belirlendi. Kadınlar spermleri içmeye çalıştı fakat zorlandıkları görüldü. Yarışmanın içeriğinin ortaya çıkmasının ardından ise adeta kıyamet koptu.

KADINLARA EİEK SPERMİ İÇİRDİLER

İlginizi Çekebilir

Belediye başkanından çalışanına taciz

Belediye başkanı 25 yaşındaki bayan çalışanına makam odasında cinsel tacizde bulundu iddiası. Mardin’de belediye bakanı …

Sınırsız Hosting