Ana Sayfa / Kadınca / Kadının kocasına alerjisi var

Kadının kocasına alerjisi var

Kadın kocasından alerji oluyor yanına yaklaşamıyor. tıpta ender görülen hastalık. böyle alerji ne duyuldu ne de görüldü kadının kocasına alerjisi var aynı evde yan yana yaşayamıyorlar. ABD’de yaşayan Johanna ve Scott Watkins çifti yaklaşık 10 sene önce evlendi. Ancak Johanna Watkins çok ender görülen bir alerjik hastalıkla mücadele ediyor. Hastalığın adı ise “Mast Hücresi Sendromu.” Genç kadının kocasına alerjisi var bu durumdan dolayı aynı ortamda bulunamıyorlar.

Kocasına alerjisi olan kadının dramı. kadın kocasına yaklaşamıyor çünkü onu alerjik yapıyor.

BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ ETKİLİYOR

Bağışıklık sistemini etkileyen “Mast Hücresi Sendromu” belirtileri hastadan hastaya değişiklik gösteriyor. Mast hücresi, histamin ve heparin açısından zengin granüllere sahiptir. Bağışık için çok önemlidir özellikle alerji ve anafilasiye karşı rolü büyüktür.Kocasına alerjisi olan kadın! Aynı evde bir araya gelemiyorlar!

KOCASINA KARŞI ALERJİ GÖSTERİYOR

Nadir görülen Mast Hücresi Sendromu ile mücadele eden Johanna Watkins, kocasına karşı alerjik reaksiyon gösteriyor. Kocasıyla aynı ortama geldiği zaman Watkins’de öksürme ve çeşitli reaksiyonlar meydana geliyor.Kocasına alerjisi olan kadın! Aynı evde bir araya gelemiyorlar!

AYNI AVDE FARKLI ODALARDA YAŞIYORLAR

Çift aynı ev içerisinde farklı odalarda yaşamak zorunda. Joanna evin çatı katında havası özel olarak filtrelenmiş bir odada kalıyor. Joanna’ya şimdilik tedaviler ve ilaçlar yardımcı olamıyor, ancak çift umutlu kocası Scott, Joanna hastalıktan kurtulana kadar yanında olacağını ve onu bırakmayacağını söylüyor.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting