Ana Sayfa / Sağlık / Kadir İnanır’ın hastane fotosu

Kadir İnanır’ın hastane fotosu

Kadir İnanır’ın hastane odasında çekilen fotoğrafı servis edildi. Ünlü oyuncu Kadir İnanır’ın hastaneden ilk resmi çıktı. Geçtiğimiz haftalarda evinde geçirdiği rahatsızlıktan dolayı hastaneye kaldırılan ve bir süre yoğun bakımda tedavi gören oyuncu Kadir İnanır’dan ilk fotoğraf geldi.

Kadir İnanır’ın hastane fotoğrafı. beyin ameliyatı olan Kadir İnanır odasında ziyaretçileri kabul etmeye başladı. 20 Kasım’da evinde fenalaşan usta oyuncu Kadir İnanır, Muğla’dan ambulansla Denizli’ye getirilmişti. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edilen 72 yaşındaki usta sanatçı, bir gün sonra da aniden beyin kanaması geçirmişti. Ameliyata alınan Kadir İnanır, başarılı geçen operasyonun ardından normal odaya alındı.

İLK FOTOĞRAF
Hastanedeki tedavisine devam edilen usta sanatçıdan beklenen fotoğraf da geldi. Usta oyuncuyu tedavisinin devam ettiği nöroloji servisindeki özel odasında ziyaret eden bir arkadaşı, uzun süre sonra İnanır ile ilgili ilk fotoğrafı paylaşarak sevenlerinin yüreğine su serpti. İnanır’ın oldukça keyifli olduğu görülen ilk fotoğrafı altına “Kadir İnanır, tüm sevenlerine selamlarını iletiyor” mesajı not edildi. Fotoğrafta gülümseyen Kadir İnanır’ın keyfinin yerinde olduğu görüldü.

İlginizi Çekebilir

Ömür boyu sigara satışı yasaklanan ülke

Sigarasız tolum için ilk adımı atımı atan ülke. Hayat boyu sigara satışının yasaklanacağı ülke İngiltere …

Sınırsız Hosting