Ana Sayfa / Manşet / Kaleci Altay İngiltere yolcusu

Kaleci Altay İngiltere yolcusu

Manchester United Kaleci Altay Bayındır’ı transfer ediyor. Altay 6 milyon Euro’ya İngiltere yolcusu. Premier Lig devi Manchester United, Altay Bayındır için Fenerbahçe’ye 5 milyon Pound teklif etmeye hazırlanıyor. Başarılı kalecinin, İngiliz devine maliyeti yaklaşık 6 milyon euro olacak.

Altay Bayındır Manchester United kalecisi oluyor. Fenerbahçe, Kaleci Altay’ı satıyor. İngiliz devi Manchester United, Fenerbahçe’nin yıldız file bekçisi Altay Bayındır’ı radarına aldı. Kırmızı şeytanlar, bu transferi kısa süre içerisinde bitirmek istiyor.

İtalyan devi Inter’den Onana’yı transfer eden Manchester United, onunla rekabete girecek bir isim ararken rotasını Türkiye’ye çevirdi.

Daily Mail’de yer alan habere göre, Manchester United, Fenerbahçe forması giyen Altay Bayındır’ı kadrosuna katmak istiyor. Habere göre İngiliz devinin, oyuncu için bir görüşme gerçekleştirdiği ve Sarı-laciverlilere 5 milyon Pound teklif etmeye hazırlanıyor.

Öte yandan Dominik Livakovic’in Fenerbahçe’ye transfer olma ihtimalinin olduğu ve bu transfer sonrası Altay’ın sarı lacivertlilerden kesin olarak ayrılacağı öne sürüldü.

İlginizi Çekebilir

Reisi helikopter kazası geçirdi

İran Cumhurbaşkanı helikopter kazası geçirdi yaşıyor mu merak ediliyor. Reisi helikopter kazası geçirdi. İran Cumhurbaşkanı …

Sınırsız Hosting