Ana Sayfa / Kime Ait / Kalp pili olanların kullanmaması gereken cihazlar

Kalp pili olanların kullanmaması gereken cihazlar

Kalp pili olanların uzak durması gereken teknolojik aletler listesi, Kalp pli bulunanlar özellikle Apple ürünlerinden uzak dursun. Amerikalı teknoloji devi Apple kalp pili taşıyanların uzak durması gerektiği ürünleri yayımladı.

Kalbinde pil olanların kullanmaması gereken cihazlar ve telefonlar listesi. Teknoloji devi Apple, kalp pili taşıyanlar için bir liste yayınladı. Şirket, kalp pili taşıyanların uzak durması gereken cihazları açıkladı.

Kalp pillerinin ritmini bozabilecek tek cihaz iPhone 12 değil. Apple, içerdikleri mıknatısları kalp pillerini ve diğer tıbbi cihazları engelleyebilecek ürünleri listeledi.

iPhone 12 ve MagSafe aksesuarları, endişelenmeniz gereken ürünlerin yalnızca ikisi. AirPod’lar, Apple Watch, HomePod’lar, iPad’ler, Mac’ler ve bazı Beats ürünleri de risk listesinde bulunuyor.

Liste çok da şaşırtıcı değil. Apple, cihaz kapaklarını, güç konektörlerini ve diğer özellikleri daha kullanışlı hale getirmek için mıknatısları kullanmaktan hoşlanıyor. Apple, mıknatısları kullanma konusunda yalnız değil, ancak en büyük savunucularından.

İlginizi Çekebilir

Ali Erbaş’ı kaç kişi koruyor

Lüks ve şatafat tutkusuyla gündemde olan Diyanet İşleri Başkanı Ali Ebaş’ı adeta bir ordu koruyor. …

Sınırsız Hosting