Ana Sayfa / Kime Ait / Kanal 3 Hilal frekansı, nasıl izlenir

Kanal 3 Hilal frekansı, nasıl izlenir

Kanal 3 Hilal TV nasıl izlenir. Kanal 3 Hilal TV nereden izlenir ve Kanal 3 Hilal TV frekansları diye soruluyor. Yeni MHP’li muhaliflerin televizyonu olan kanal 3 Hilal TV ile ilgili en geniş bilgileri sizler için toplamaya devam ediyoruz. 

Kanal 3 Hilal TV nasıl ayarlanır, Kanal 3 Hilal TV uyduda var mı ve frekansı kaç gibi sorular geliyor. Sinan Oğan önderliğinde MHP’li muhalif genel başkan adaylarının dijital platformu olan Kanal 3 Hilal TV Türk Milliyetçilerinin de sesi olma iddiasında. MHP Tabanına hitap etmek isteyen Kanal 3 Hilal TV’yi şimdilik sadece YouTube ve kendi internet sitesi üzerinden izleyebilirsiniz. Ancak Kanal 3 hilal TV’nin kısa süre içinde uydu ve dijital platformlarda da izlenebilirliği olabilir bu da siyasi gelişmelere bağlı. İşte önceki haberimizin ayrıntıları.

KANAL 3 HİLAL TV KİMİN VE SAHİBİ KİM BİLGİLERİ

Kanal 3 Hilal TV yayın hayatına başladı. Kanal Türk eski logosuna benzeyen Kanal 3 Hilal Televizyonu MHP’li muhaliflerin sesi olacak. Meral Akşener ve Sinan Oğan önderliğinde kurulduğu öne sürülen Kanal 3 Hilal TV, Sinan Oğan’ın deyimiyle amatör bir kanal olarak yayın yapacak. 

MHP’l muhaliflerin yeni kanalı Kanal 3 Hilal TV oldu. Sinan Oğan önderliğinde kurulan kanal MHP genel başkan adaylarının propaganda aracı olacak. Akşener’in de televizyon kanalı oldu gibi bir yaklaşım kamuoyunda hemen kendini gösterdi. MHP’de muhaliflerin yeni kanalı olacak olan Kanal 3 Hilal TV şimdilik sadece internet üzerinden yayın yapıyor. kanalın kısa süre içinde ekonomik gücüyle birlikte daha geniş kesimlere ulaşacağı belirtiliyor. Kanal 3 Hilal TV’nin logosunun eski kapatılan Kanaltürk TV logosuna benzerliği ise hemen dikkat çekiyor. MHP’li muhalifler anayasa referandum süresince hayır kampanyasını da kanal 3 Hilal TV üzerinden yapacak.

MHP’Lİ MUHALİFLERİN HAYIR KAMPANYASI BAŞLIYOR

Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın ve Ümit Özdağ’ın aralarında olduğu isimler, nisan ayında yapılması ön görülen partili cumhurbaşkanlığı referandumunda ‘Hayır’ kampanyasını yürütmek amacıyla ‘Türk Milliyetçileri ‘Hayır diyor’ Organizasyonu Komitesi’ kurdu.
Komite, referanduma kadar olan süreçte kampanyanın verimli yürütülmesi adına çeşitli alanlarda çalışmalar yapılmasının önemine dikkat çekti.
‘HAYIR’ KAMPANYASI REŞMEN 18 ŞUBAT’TA BAŞLAYACAK

Komite, 18 Şubat 2017 tarihinde Ankara’da MHP’de geçmiş dönemlerde ve şimdi siyaset yapanların da katılacağı, “Türk Milliyetçileri ‘Hayır’ Diyor” temalı, geniş katılımlı bir toplantı yaparak, “Hayır” kampanyasını resmi olarak başlatmış olacak.Türk Milliyetçileri ‘Hayır’ Diyor” Organizasyon Komitesi’nin daha sonra açıklayacağı katılım listesinde, Meral Akşener, Sinan Oğan, Koray Aydın ve Ümit Özdağ, anayasa değişikliğine Meclis’te ret oyu veren milletvekilleri, MHP’li eski vekiller önemli bir bölümü oluşturuyor.
Komite’nin dün yaptığı toplantıdan çıkan ilk bildiri şöyle:

“30 Ocak 2017 tarihinde Türkiye’yi tek adam rejimine götürecek olan başkanlık sistemine geçiş için yapılan anayasa düzenlemelerini istişare etmek ve yürütülecek olan ‘Hayır’ kampanyasının detaylarını görüşmek üzere bir araya geldiğimizi ve aşağıdaki kararları aldığımızı Türk milletine saygıyla duyururuz.Dört genel başkan adayı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin mecliste referanduma ‘Hayır’ diyen 26. dönem milletvekilleri, önceki dönemlerde TBMM’de partimizi temsil etmiş milletvekillerimiz ve ülkücü hareketin aksakallarının önemli bir kesimi ile yapmış olduğumuz istişare toplantısında Türk milletinin kaderini belirleyecek süreçle ilgili önemli kararlar alınmıştır.
‘ÜLKEMİZİN GELECEĞİ AÇISINDAN SON DERECE KRİTİK ROL OYNAMAKTADIR’
Referanduma kadarki dönemde ‘Hayır’ kampanyasının verimli yürütülmesi adına çeşitli alanlarda çalışmalar yapılması ülkemizin geleceği açısından son derece kritik rol oynamaktadır. Bu çerçevede ilk olarak 18 Şubat 2017 tarihinde Ankara’da Milliyetçi Hareket Partisi’nde geçmiş dönemlerde ve şimdi siyaset yapan değerli şahsiyetlerin de iştirak edeceği “Türk Milliyetçileri ‘Hayır’ Diyor” temalı, geniş katılımlı bir toplantı düzenlenmesi ve yürütülecek ‘Hayır’ kampanyası için ilk adımın atılması kararlaştırılmıştır.
Bunun yanı sıra fikir alışverişinde bulunmak amacıyla referandumda ‘Hayır’ kampanyası yapacağı düşünülen merkez sağda siyaset yapan partilerimize de ziyaretlerin yapılması planlanmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Cübbeli Ahmet yoğun bakımda mı?

Cübbeli Ahmet kalp krizi geçirdi yoğun bakımda. korona aşısı övücüsü Cübbeli Ahmet’in aşı kaynaklı kalp …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting