Ana Sayfa / Ekonomi / Karakaş Atlantis kime ait, neden battı?

Karakaş Atlantis kime ait, neden battı?

Karakaş Atlantis kuyumculuk kime ait, sahibi kim ve Karakaş Atlantis neden battı, iflasını neden istedi soruları. Kuyumculuk sektöründe dev firma Karakaş Atlantis iflas etti.

Karakaş Atlantis kime ait, sahibi kim ve Karataş Atlantis iflas sebebi ne. Altın ve kuyumcuuk devi firma olan Karakaş Atlantis iflası sektörü etkileyecek mi? Türkiye’de altın ve kuyumculuk sektörünün en büyük firmalarından biri olan ve temeli 1968’te kurulan Karakaş Atlantis iflasını verdi. 15 Temmuz darbe girişiminin ardından şirketin sahiplerinden biri olan Kâmil Karakaş, FETÖ’ye finansal destek sağladığı gerekçesi ile tutuklandıktan 10 ay sonra tahliyesine karar verilmişti.

Altın ve kuyumculuk sektörünün en büyük 5 firmasından biri olan ve Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu listesinde yer alan Karakaş Atlantis iflasını verdi. 66 milyon 750 bin lira sermayesi olan şirkette tasfiyeye başlandı.

Halk TV’den Dinçer Gökçe’nin haberine göre Karakaş Atlantis Kıymetli Madenler Kuyumculuk AŞ’ye yönelik tasfiye işlemi İstanbul 2. İflas Müdürlüğü’nce yürütülüyor. Basit tasfiye usulü uygulanan şirketten alacaklı olanların 30 gün içinde iflas idaresine başvurmaları gerekir.

Şimdilerde tasfiyesi sürecine alınan Karakaş Atlantis’in sahipleri Aydınlı Karakaş ailesiydi. Yaşar Karakaş, şirketin temelini 1968’de kurdu.

SAHİBİ TUTUKLANMIŞTI

15 Temmuz darbe girişimi sonrası şirket sahiplerinden Kâmil Karakaş, FETÖ’ye finansal destek sağladığı gerekçesi ile tutuklanmış, 10 ay tutuklu kaldıktan sonra tahliye edilmişti

370447-439x777.jpg

İlginizi Çekebilir

İstanbul su zammı yüzde 36

İstanbul suya ne kadar zam geldi kaç para oldu bilgisi. İstanbul’da suya yüzde 36 ile …

Sınırsız Hosting