Ana Sayfa / Kadınca / Kardeş Çocukları son bölüm izle

Kardeş Çocukları son bölüm izle

Kardeş Çocukları 8. bölüm full izle. Kardeş çocukları son bölüm izle, ne oldu. Kardeş Çocukları 9. bölüm fragmanı. Kardeş Çocukları 8.bölüm izle! Star TV’nin merakla takip edilen dizisi Kardeş Çocukları nefes kesecek yeni bölümüyle saat 20:00’da ekranlara gelecek. Umay’ın, Cemal’i devre dışı bırakma planı işe yaramıyor.Sonunda beklenen oluyor ve Ümran ile Cemal karşı karşıya geliyor.Ümran, Yıldırım’ı yanında olan Kevser konusunda uyarıyor.İşte Kardeş Çocukları 8.bölüm izle! Son bölüm HD izle! Umay ile Cemal arasında savaş büyüyor! Kardeş Çocukları 9.bölüm fragmanı

Star TV Kardeş Çocukları son bölüm izle 18 Mart. Kardeş Çocukları 9. bölüm fragmanı olayları ve gelişmeleri tüm yönleri. Kardeş Çocukları 8.bölüm izle! Ekranların merakla takip edilen dizisi Kardeş Çocukları yeni bölümünde dikkat çekecek gelişmeler ile izleyicilerin karşısına çıkıyor.Hayat ile Volakn arasında aşk kıvılcımları izleyicilerin gözünden kaçmıyor.Ümran kızını çevresinden olacaklardan korumak için uğraş versede Umay,Hayat’ı annesine karşı doldurmaya devam ediyor.Cemal’in kardeşi olan Kevser’in Yıldırım’ın yanında olmasından kuşkulanan Ümran onu bu durum karşısında uyarıyor.Hayal sevdiği adamın gözlerinin önünde başkasına aşık olmasını üzüntüyle izliyor.İşte Kardeş Çocukları 8.bölüm izle! Son bölüm HD izle! Umay ile Cemal arasında savaş büyüyor! Kardeş Çocukları 9.bölüm fragmanı
KARDEŞ ÇOCUKLARI 7. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE SON BÖLÜM ÖZETİ…

Hayat, Volkan ve Hayal dışarı çıkıyorlar. Hayat alkolü fazla kaçırıyor ve Volkan onu toparlamaya çalışarak eve götürüyor. Aynı gece Yıldırım da annesi ile Umay’ların evine gidiyor. Umay arabadan sarhoş şekilde iniyor.
Ümran kızının o halini görünce o da eve koşuyor. Hayat kapıdan girer girmez sarhoşluğu yüzünden herkes tarafından fark ediliyor. Hayat’düşman kardeşler nerede’ diyerek içeri giriyor. Bu sırada Ümran arkasından gelerek kızına engel olmak istiyor. Umay durumu kurtarmak için yapabileceği bir şey olmadığı için çaresizlik içinde Hayat’ı izliyor. Yere düşen Hayat, emekleyerek Yıldırım’ın önüne kadar geliyor. Kedi taklidi yapan Hayat, annesine kediyi aradığını söylüyor. Yıldırım’ın önünde duran Hayat aradığı kara kediyi bulduğunu söylüyor. Herkesin şaşkın bakışları arasında Yıldırım’a kara kedi diyen Hayat odasına götürülüyor.
ÜMRAN UMAY’I TEHDİT EDİYOR

Hayat, Ümran’a isyan ederek hayattaki tüm hatalarının sebebi olduğunu söylüyor. Ağlayarak annesine olan öfkesini kusan Hayat, Ümran’I mahvediyor. Ümran kızını Umay’ın doldurduğunu düşünüyor ve Umay ile konuşarak ‘eğer kızımı bile isteye bana düşman ettiysen kork benden’ diyor.

ÜMRAN, CEMAL İLE İLGİLİ GERÇEKLERİN PEŞİNDE

Cemal, kardeşini kullanarak tehlikeli bir oyun oynuyor. Hayat’ın karşısına çıkmaktan da korkmayan Cemal, Ümran’ın gerçeklerin peşine düşmesine sebep oluyor. Ümran, kocasının mezarının açılmasını talep ediyor.

VOLKAN İLE HAYAT ARASINDA GERGİNLİK

Hayat ve geçmişi bir de Yıldırım’dan dinleyen Volkan, Umay yüzünden bir kez daha karşı karşıya geliyor. Ancak bu karşı karşıya gelişler onları birbirlerine çekmeye de devam ediyor. Volkan, Hayat’ın onu kıskandığını anlayarak Hayat’a daha da yakınlaşıyor.

UMAY CEMAL’İ YOK ETMEYE KARARLI

Yıldırım ve Umay ise hiç beklemedikleri bir sınav veriyorlar. Umay, Cemal’I bir iğne ile yok etmeye karar veriyor. Durumun farkında varan Yıldırım hemen harekete geçiyor.

HAYAT HERKESİ DAĞITIYOR

Volkan, Yıldırım’ı yolcu ederken neden Hayat’ın ona kara kedi dediğini bildiğini söylüyor. Ayrıca ‘neden o iki kadının yanı başındasın’ diyerek de durumu anlamaya çalışıyor. Herkes gittikten sonra Reşat, Umay’a hesap sorarak ‘o kız ne ima etti’diyor. Hayat’ın sözleri Yıldırım’ı geçmişle ilgili ağır bir yüzleşmeye sürüklüyor. Umay daha durumu atlamamışken ikinci şoku Reşat’ın sözü ile yaşıyor. Reşat, Umay’a bu evliliğin bittiğini söylüyor. Reşat, Umay’ın Yıldırım’la ilgili bir şeyler sakladığından emin.

KARDEŞ ÇOCUKLARI 6. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI? İŞTE SON BÖLÜM ÖZETİ…

Hayat, annesi ile teyzesi arasında geçmiş de neler yaşandığını merak ediyor. Umay, Hayal’e gerçekleri anlatacağına söz veriyor. Hayat ve Umay geçmişten konuşuyorlar ama Umay gerçek hikayeyi anlatmıyor. Ümran ile yaşadıklarını çarpıtarak Hayal’i bir yalana inandırıyor. Umay, ‘Senin annen kardeşine ihanet etti, Yıldırım ile ben birbirimize aşıktık. Annen bir gecede onu benden aldı’ diyor. Hayal duydukları karşısında büyük bir şok yaşıyor. Annesine olan öfkesi daha da artıyor. Umay’a ‘ben annemi nasıl affedeceğim’ derken Umay bir de onu teselli ediyor.

YILDIRIM: ONUN ADINI HAYAT KOYMUŞSUN

Yıldırım ile Ümran kovalamaca sonrası konuşmaya başlıyorlar. Yıldırım geç kaldığı için özür diliyor. Ümran gurundan vazgeçmeyerek aşk evliliği yaptığını söylüyor. Yıldırım da evlendiği gün orada olduğunu söylüyor. Bu iki eski aşığın konuşmasını duyan bir de davetsiz misafir var. Ümran’ın Yıldırım’dan kaçarken yere saçtığı eşyaları gören Volkan istemeden de olsa konuşulanlara kulak misafiri oluyor. İki kız kardeşin gerçek hikayesine kulak misafiri olan Volkan, Yıldırım’ın Ümran’ı Umay ile aldattığını öğreniyor. Bu sırada Yıldırım, Ümran’la konuşmasındaki cesareti Hayat’tan aldığını söylüyor. ‘Onun adını Hayat koymuşsun’ diyerek geçmişi unutmadığını ima ediyor. Ümran, Yıldırım’a kapıyı göstererek ondan ve kızımdan da uzak durmasını istiyor.

CEMAL, ÜMRAN’IN PEŞİNDE

Ümran, pazarda bir şeyler satarak geçimini sağlamaya çalışıyor. Ümran’a saplantılı olan Cemal ise onu İstanbul’a kadar takip ediyor. Pazarda uzaktan Ümran’ı izleyen Cemal, Ümran’ın dikkatinden kaçmıyor. Cemal’i görünce afallayan Ümran korku içinde o tarafa doğru gidiyor ve bu sırada Yıldırım ile karşılaşıyor. Ümran gibi Umay da bir kez daha Cemal ile sınanıyor. Cemal’in alnına silah dayıyor. Cemal, Ümran’ın hayalinden başka kaybedeceği bir şey olmadığını söylüyor. Ayrıca Umay’ın kaybedeceklerini sıralıyor.

HAYAL İLE HAYAT KARŞI KARŞIYA

Volkan ile Hayat arasındaki yakınlaşma giderek ilerliyor. Bu çekimden rahatsız olan Hayal artık buna bir dur demek istiyor. Hayal ve Hayat ilk kez Volkan yüzünden karşı karşıya geliyor.

İlginizi Çekebilir

Yusuf Yazıcı evlendi

Yusuf Yazıcı ile Melisa Aslı Pamuk evlendi.  Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk’un ile milli futbolcu …

Sınırsız Hosting