Ana Sayfa / Manşet / Karius gitti (Beşiktaş)

Karius gitti (Beşiktaş)

Beşiktaş son dakika haberi KMarius takımdan gönderildi. Beşiktaş ile Loris Karius’un yolları ayrıldı. Ntvspor’da yer alan habere göre; 1.6 milyon Euro karşılığında sözleşmesini feshetmek için FIFA’ya başvuran Alman kaleci, siyah beyazlı kulüp ile olan sözleşmesini feshetti.

Karius Beşiktaş’tan gönderildi. Beşiktaş’ta kaleci krizi. Beşiktaş’ta son dakika gelişmesi! Siyah-beyazlı yönetici Erdal Torunoğulları’nın Loris Karius’la ilgili yaptığı açıklamanın ardından Alman file bekçisiyle ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. NTV’de yer alan haberde 1,6 milyon Euro’luk alacağı nedeniyle FIFA’ya başvuran Karius’un, siyah-beyazlılarla yollarını ayırdığı öne sürüldü. Beşiktaş’a ise Karius’un sözleşmesinin feshine dair bir bilgi ulaşmadığı öğrenildi.

ERDAL TORUNOĞULLARI NE DEMİŞTİ?

Konuya dair dün bir açıklama yapan Torunoğulları, “Karius bize sıkıntı yarattı. Alacakları ve sözleşmesini feshetmek için FIFA’ya gitti. Hak etmediği alacaklarını da istedi. Oynamadığı ayların parasını istiyor. Gitmek istiyor, kendi bileceği iş. Haksız bir ödeme yapmak istemiyoruz.” ifadelerini kullanmıştı.

İlginizi Çekebilir

Musavvat Dervişoğlu İYİ Parti lideri oldu

İYİ Parti lideri Musavvat Dervişoğlu oldu. Yİ Parti’nin 5. Olağanüstü Kurultayı sona erdi. Kongrenin ilk …

Sınırsız Hosting