Ana Sayfa / Yaşam / Kartal çöken bina nerede

Kartal çöken bina nerede

Kartal son dakika çöken bina ve ölenlerin isimleri yaralananların isimleri belli oluyor. İstanbul Kartal bina çöktü cevizli’de. İstanbul Kartal’da 6 katlı bir bina çöktü. Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi kurtarılmaya çalışılıyor. YENİ HABER,İstanbul Kartal’da Cevizli Mahallesi Sema Sakak’taki 8 katlı bir bina çöktü. Gelen ilk bilgilere göre enkaz altında kalanlardan 2 kişi hayatını kaybetti. Apartmanda 12 ailenin ikamet ettiği öğrenildi.

İstanbul Kartal’da 8 katlı bir apartman çöktü. Apatmanın çökme anından önce görgü tanıklarına göre bir patlama sesi duyuldu. Cevizli Mahallesi Bankalar Caddesi Sema Sokak’ta bulunan apartmanın enkazı altında çok sayıda yaralının olduğu belirtilirken olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Son dakika Kartal çöken bina nerede kaç kişi yaşıyordu ve ölen ile yaralananların isimleri belli oluyor.

Kartal ilçesi Cevizli Mahallesi Bankalar Caddesi Sema Sokak üzerindeki 6 katlı bir binada patlama sonrası çökme meydana geldi.

İlk gelen bilgi çöken binanın Maltepe’de olduğu yönündeydi.

Olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Çöken binada 12 kişinin yaşadığı ve enkaz altında kalanlar olduğu belirtiliyor.

İlk belirlemelere göre 1 kişi yaşamını yitirdi, yaralı 4 kişi ise kurtarılmaya çalışılıyor.

BİNADA KAÇ KİŞİ VAR BİLİNMİYOR!

Binada olay anında kaç kişinin bulunduğuna dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

TEKSTİL ATÖLYESİ İDDİASI

Enkaz alanında gazetecilere konuşan ve emlakçı olduğunu belirten bir kişi “Çöken binanın altında tekstil atölyesi vardı” dedi.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting