Ana Sayfa / Manşet / Kayserispor-Galatasaray maçının sonucu

Kayserispor-Galatasaray maçının sonucu

Galatasaray, Kayserispor deplasmanında 3 puanı 3 golle aldı. Spor Toto Süper Lig’in 12.haftasında Galatasaray deplasmanda Kayserispor’u Onyekuru (2) ve Ömer Bayram’ın golleriyle 3-0 mağlup etti. Kayseri’de müthiş bir performans göstererek 2 gol birden atan Onyekuru galibiyetin mimarı oldu.

Onyekuru Kayserispor maçında Galatasaray’ın yıldızı parlayan oyuncusu oldu. Süper Lig 12. haftada Galatasaray deplasmanda Kayserispor’a 3 gol atarak 3 puanı aldı.

Ligde ve Avrupa’da çıktığı son 5 maçta kazanamayan Galatasaray şeytanın bacağını Kayseri’de kırdı…

Şampiyonlar Ligi’nden 2-0’lık Schalke yenilgisiyle dönen Aslan, ligde 3 puan hasretine son verdi.

Derbide yaşanan olaylar nedeniyle 7 maç ceza alan Teknik Direktör Fatih Terim’in tribünden izlediği maçta sarı kırmızılılara galibiyeti getiren goller 18 ve 75.dakikalarda Onyekuru ve 88’de Ömer Bayram’dan geldi.

Bu sezon sahasında ilk kez 3 gol yiyen Kayserispor’da 83’te Lopes ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı. Süper Lig’de son 3 maçında iki beraberlik ve bir mağlubiyet alan Galatasaray haftalar sonra 3 puanı 3 golle aldı.

Bu sonucun ardından puanını 23’e çıkaran Galatasaray 27 puanlı lider Başakşehir’in ardından ikinci sıraya çıktı. Kayseri ise 12 puanla 12.sırada kaldı.

ONYEKURU MAÇIN YILDIZI OLDU

Henry Onyekuru, 2 gole imza attığı Kayserispor maçında biri Sapunaru’nun kart görmesine neden olan 3 faul yaptırıp 6 ikili mücadele kazanarak maçın yıldızı oldu. Kayserispor karşısında 74 dakikada iki gol atan Onyekuru Süper Lig’de forma giydiği ilk dokuz maçta aynı sayıda gol atmıştı.

İlginizi Çekebilir

Yaş Çay 2024 alım fiyatı

2024 yaş çay alım fiyatı belli oldu. yaş çay kilogram fiyatı 2024 açıklandı. Tarım ve …

Sınırsız Hosting