Ana Sayfa / Manşet / Kayserisyor 4- Fenerbahçe 1
KAYSERİ FENER MAÇ SONUCU

Kayserisyor 4- Fenerbahçe 1

Fenerbahçe kayseri’de Kayserispor’a 4-1 yenilerek süper lig’de şampiyonluk yarışından koptu gibi. Kayserispor Fenerbahçe maç sonucu ve maçın golleri. Spor Toto Süper Lig 19. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor’a 4-1 mağlup oldu.

Fenerbahçe Süper Lig’de averaj takımı gibi oldu, gelen yeniyor, giden yeniyor. Son olarak Fenerbahçe Kayserispor’dan 4 yedi deplasmanda. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadı’ndaki maçta Kayserispor’a galibiyeti getiren golleri, 32. dakikada Umut Bulut, 70. ve 90+5. dakikada Güray Vural ile 88. dakikada Welliton kaydetti. Sarı Lacivertlilerin tek sayısı ise 41. dakikada Mehmet Topal’dan geldi.

Bu sonucun ardından Kayserispor, puanını 16’ya yükseltirken Fenerbahçe, 35 puanda kaldı.MAÇTAN NOTLAR:

Fenerbahçe’de teknik direktör Dick Advocaat geçen hafta Başakşehir’i yenen kadrodan sakat Ozan dışında bir değişiklik yapmadı. Ozan’ın yokluğunda sakatlığı tamamen geçen Mehmet Topal’a şans veren Advocaat, Salih’de ilk 11’de şans verdi.

EKSİ 12 DERECEDE OYNANDI
Eksi 12 derecede oynanan karşılaşmada tribünleri 10 bin futbolsever doldurdu. Fenerbahçe’ye ayrılan misafir tribünün ise yarısı doldu. Karşılaşmayı Ankara, Sivas, Yozgat, Kırşehir ve Nevşehir’den gelen futbolseverler izledi.

YENİ YÖNETİM TAM KADRO
Kayserispor’da yapılan olağanüstü genel kurul sonrası sarı kırmızılı yeni yönetim kurulu, maça tam kadro geldi.

150 TL’YE İLGİ YOK
Fenerbahçeli taraftarlar için ayrılan bölümün 150 TL’ye satılması nedeniyle konuk takım tribünü boş kaldı. Yaklaşık 100 kadar Fenerbahçeli taraftar tribünde yer alırken sesleri cılız bir şekilde duyuldu. Kayserispor taraftarına ayrılan bölümler ise ucuz bilet fiyatlarına rağmen boş kaldı. Karşılaşmayı yaklaşık 8 bin Kayserispor taraftarı izledi.

İlginizi Çekebilir

Çimento zammı, iş bıraktırıyor

Çimento son fiyatları ve çimento torba fiyatı. çimento fiyatlarına dev zam, birçok inşaat durma noktasında.Müteahhitler …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting