Ana Sayfa / Sağlık / Keçi ayağı pişirilmesi

Keçi ayağı pişirilmesi

Keçi ayağı ne, nasıl yapılır ve keçi ayağı kızartmak için malzemeler. kahvaltıların vazgeçilmezi keçi ayağı pişisinin tarifi. Kızartmalar arasında en sevilen lezzetlerden birisi olan keçi bacağı tarifi, özellikle kahvaltıların vazgeçilmezi oluyor. Peki, keçi ayağı nasıl yapılır? Her lokmasında ayrı lezzet alacağınız keçi ayağı tarifi, yapılışı, malzemeler, hazırlanışı ve püf noktası..

Keçi ayağı kahvaltılığı nasıl hazırlanır malzemeleri bilgisi. Keçi yağı kolay yapılışı ve kızartılması ile gözde kahvaltılıklardan biri oluyor. Günün her saati yiyebileceğiniz keçi ayağı tarifi özellikle kahvaltıların en sevilen lezzetlerinden birisi oluyor. Kızartma sevenler “keçi ayağı nasıl yapılır?” merak ediyor. Evde kolayca hazırlayabileceğiniz keçi ayağı tarifi, yapılışı, gerekli malzemeler, püf noktası ve hazırlanışı…

KEÇİ AYAĞI TARİFİ

Keçi ayağı malzemeler

500 gram un
2 yumurta
1 su bardağı yoğurt
Yarım çay kaşığı karbonat
Yarım çay kaşığı tuz
Kızartmak için

Ayçiçeği yağı
KEÇİ AYAĞI YAPILIŞI

Un, yumurta, yoğurt, tuz ve karbonatı çukur bir kapta yoğurun. Yumuşak kıvamlı bir hamur elde edin. Un serptiğiniz mutfak tezgahında hamuru açın. 2 parmak eninde uzun şeritler kesin. Kestiğiniz şeritlerden 6-7 cm uzunluğunda dikdörtgenler elde edin. Her bir parçanın uzun kenarına iki kesik atın. Ayçiçeği yağını derin bir tavada iyice ısıtın. Isınan yağda hamurları kızartıp kağıt havlu üzerine alın.

İlginizi Çekebilir

Ömür boyu sigara satışı yasaklanan ülke

Sigarasız tolum için ilk adımı atımı atan ülke. Hayat boyu sigara satışının yasaklanacağı ülke İngiltere …

Sınırsız Hosting