Ana Sayfa / Kadınca / Keçiboynuzu keki yapılışı
KEÇİBOYNUZU KEKİ İKTİDAR SAĞLAR

Keçiboynuzu keki yapılışı

Evde kolay keçiboynuzu keki yapılışı tarifi ve malzemeleri. Erkeğe güç veren keçiboynuzu keki kolay ve basit yapılışı. Uzun süreli performans için keçiboynuzu keki yiyin. Keçiboynuzu nlu kek ile  iktidarsızlığa ve sertleşme sorununa son verin.

Keçiboynuzundan yapılan kek tarifi ve yapılışını sizler için derledik. Erkeklerin güçlü iktidarı için bol bol keçiboynuz keki yemelerini öneriyoruz. Uzmanlara göre, keçiboynuzunun en önemli faydası diğer erkekte gücü arttıran ilaçların kısa süreli etkilerinin aksine uzun süreli tedavi edici etkisinin olmasıdır.

BASİT KEÇİBOYNUZLU KEK YAPILIŞI VE MALZEMELERİ

Herhangi bir yan etkisi bulunmayan keçiboynuzu, iktidarsızlık çeken erkekler için önemli bir yardımcı haline geldi. Her şeyin doğal ve organik olanını tüketmemiz gereken şu dönemlerde, erkekte gücü arttıran ilaçların yerine keçiboynuzu kürünü kullanırsanız vücudunuzun sağlığı açısından size olumsuz bir etkisi olmayacaktır.

KEÇİBOYNUZLU KEK MALZEMELERİ

Hem gücü arttıracak hem gluten free hem de diyet olabilecek bir kek tarifi sizler için hazırladık!
3 çay fincanı keçiboynuzu unu, elenmiş
1 çay fincanı ceviz, iri dövülmüş
1 çay fincanı süt
1 çay fincanı zeytinyağı
3 çorba kaşığı üzüm pekmezi
1 paket kabartma tozu

Tüm malzemeleri normal kek yapar gibi harmanlayarak 180 derecedeki fırında pişiriyor ve yemek sonrasında sevgilimize servis ediyoruz. Sizde erkekte güç arttırıcı tariflerinizi sitemize yazın yayınlayalım.

İlginizi Çekebilir

Berkcan Güven dolandırıldı

Fenomen Berkcan Güven, Alizade tarafından dolandırılmış. Sosyal medya fenomeni Berkcan Güven katıldığı bir programda beraber …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting