Ana Sayfa / Sağlık / Keçiboynuzu kemik erimesine bire bir

Keçiboynuzu kemik erimesine bire bir

Keçiboynuzu kemik erimesine, zayıflamaya yardımcı olur. keçi boynuzu sizi boğa gibi yapar çok güçlü afrodizyaktır bilgileri. keçiboynuzunun bilinen ve bilinmeyen faydaları.

Keçiboynuzu nasıl tüketilir nelere faydası var nasıl kullanılır bilgisi. keçiboynuzu kemik erimesini önler bilgisi. Faydaları saymakla bitmeyen keçiboynuzu mutfağınızdan eksik etmemeniz gereken bir besin. Vücuda olan yararları yıllarıdır gündeme getirilen bu mucizevi besini bir kez biz hatırlatalım. Antioksidan özelliğiyle özelliği olan keçiboynuzu, kalp ve damar sağlığına faydalıdır. Kanı temizleme ve damar tıkanıklıklarını giderme özelliği vardır. Keçiboynuzu cinsel gücü artırır, enerji verir ve öksürüklere karşı çok etkilidir.

KEÇİBOYNUZU VİAGRADAN DAHA ETKİLİ
Keçiboynuzu (harnup) baklagiller ailesinden olup Akdeniz ikliminde doğal yetişen maki türü bir ağacın meyveleridir. Bu meyvenin ham hali parlak yeşildir ve kuruyup olgunlaştıkça sertleşerek kahverengileşir.
Pek çok kişi tarafından kötü kokulu bulunsa ve sevilmese de keçiboynuzu, mutlaka tüketilmesi gerekenler besinler arasında yer alıyor. Peki bu kadar övülen keçiboynuzunun vücudumuza ne gibi etkileri var?
Keçiboynuzu birçok hastalığa iyi gelen önemli bir besin kaynağıdır. Antioksidan, antibakteriyel ve antiseptik özelliklere sahiptir.
Bağışıklık sistemini güçlendirir, kanserden ve kalp-damar hastalıklarından korur. Kalsiyum bakımından zengin olduğu için kemik erimesini önler.
Verdiği tokluk hissi nedeniyle zayıflamaya yardımcı olur, kan şekerini ve tansiyonu dengeler.
Afrodizyak etkisiyle cinsel performansı artırdığı ve iktidarsızlığı engellediği bilinmektedir.
Keçiboynuzu meyve olarak yenilebildiği gibi, çeşitli işlemlerden geçirilerek sıvı konsantre şeklinde de tüketilebilir.
Çekirdekleri öğütülerek elde edilen keçiboynuzu tozu kakao ve kahve yerine kullanılabilir. Ayrıca pekmezi de çok faydalıdır.

İlginizi Çekebilir

Elektronik sigarada uranyum ve kurşun bulundu

Elektronik sigara içenlerde kurşun ve uranyum izine rastlandı. Elektronik sigaralarda çok büyük tehlike. Sigara ve …

Sınırsız Hosting