Ana Sayfa / Genel / Kemer’de define bulundu mu? (20 ton altın)
DEFİNE KEMER ALTIN

Kemer’de define bulundu mu? (20 ton altın)

Kemer’de definecilerin 20 tonluk altın bulduğu öne sürülüyor. Define arayıcıları Antalya kemer’de çok büyük vole vurdu iddiası. Antalya’da tarihi hazineler ve define yerleri definecilerin ağzını sulandırıyor. Antalya’nın turizm cenneti Kemer İlçesi’nde jandarmaya giden bir ihbar ilçede hareketli dakikaların yaşanmasına neden oldu.
İhbara göre; kaçak define kazısı yapılan bir alanda 20 ton altın bulunduğu iddia edildi. İddia üzerine Antalya İl Kültür Turizm Müdürlüğü yetkilileri özel bir heyeti bölgeye göndererek araştırma yapmaya başladı.

Kemer’de define iddiası. Antalya’da 20 ton altınlık define bulundu mu sorusu. Define kazısı ve Kemer. Kemer İlçesi7nde definecilerin bulduğu hazine. İsminin açıklanmasını istemeyen bir yetkili şu bilgileri verdi: “İhbar jandarmaya gitmiş. Bunun üzerine kaçak kazı yapılan alanda inceleme başlatıldı. Özel bir kamera ile yapılan ilk tespitlerde külçe altın olabileceği düşünülen nesneler tespit edilmiş. Ancak inceleme sürüyor.”

‘VALİMİZ AÇIKLAMA YAPAR’

Konuyla ilgili ilk açıklamayı yapan Antalya İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Acar, “Şu anda heyecan yaratacak bir durum yok. Biz bu tür ihbarları zaman zaman alıyoruz. Gerekli olursa Sayın Valimiz açıklama yapacaktır. Akşama kadar konunun ne olduğu belli olacak. Şimdiden heyecan yaratmaya gerek yok. Süreci takip ediyoruz” dedi.

İlginizi Çekebilir

Zorlu binasına silahlı saldırı

Zorlu Holding’e silahlı saldırı. İstanbul’da holding binası kurşunlandı. Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting