Ana Sayfa / Manşet / Kerem Aktürkoğlu’na trafikte saldırı

Kerem Aktürkoğlu’na trafikte saldırı

Galatasaraylı Kerem Aktürkoğlu trafikte kavgaya karıştı. Başka bir araç sürücüsüyle tartışmaya giren Kerem Aktürkoğlu’nun çok sinirli olması dikkat çekti. Karagümrük’e yenilerek kupadan elenen Galatasaray’da sinirler gergin. Galatasaray’ın Fatih Karagümrük’e 2-0 yenilip Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenmesinin ardından dikkat çeken bir olay yaşandı. Sarı-kırmızılı ekibin milli oyuncusu Kerem Aktürkoğlu’nun evine doğru giderken trafikte bir tartışma yaşadığı ve tartıştığı kişinin “Sen Milli Takım oyuncususun” diye bağırdığı görüntüler internete düştü. Sarı-kırmızılı ekipten alınan bilgiye göre tartışmanın maçla bir ilgisinin bulunmadığı öğrenildi.

Kerem Aktürkoğlu trafikte kavgaya karıştı. Evine giderken başka bir araç sürücüsüyle trafikte kavga eden Kerem Aktürkoğlu’nun sinirli ve gergin halleri dikkat çekti. Kerem Aktürkoğlu, Türkiye Kupası Çeyrek Finali’nde Galatasaray evinde Fatih Karagümrük ile karşılaştı. Sarı-kırmızılılar mücadeleden 2-0’lık skorla mağlup ayrıldı ve kupaya veda etti. Mücadele sonrası Galatasaray’ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu’nun trafikte bir tartışma yaşadığı ortaya çıktı.
TARAFLAR ARASINDA SİNİRLER OLDUKÇA GERİLDİ

Maçın ardından evine giderken Kerem Aktürkoğlu, trafikte bir tartışma yaşadı. Yıldız futbolcunun aracından indiği görüntülenirken anlık olarak taraflar arasında sinirlerin gerildiği ve sözlü bir tartışma yaşandığı kameralara yansıdı.

Kerem Aktürkoğlu, Karagümrük maçı sonrası trafikte tartışma yaşadı: Sen Milli Takım oyuncususun

“SEN MİLLİ TAKIM OYUNCUSUSUN”

Kerem Aktürkoğlu’nun tartıştığı kişi, “Sen Milli Takım oyuncususun…” ifadelerini kullanırken yıldız futbolcu da “Öyleyim, öyleyim” sözlerini dile getirdi.

Kerem Aktürkoğlu, Karagümrük maçı sonrası trafikte tartışma yaşadı: Sen Milli Takım oyuncususun

KAVGANIN MAÇLA İLGİSİ YOK

Sarı-kırmızılı ekipten alınan bilgiye göre, Kerem Aktürkoğlu, aracı ile yolda ilerlerken trafikteki başka bir araçtaki kişilerle hadise yaşadı. Tartışmanın maçla bir ilgisinin bulunmadığı öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

Ergin Ataman’a Siyonist tehdidi

Siyonist İsrailliler Ergin Ataman’ı tehdit etti. ergin Ataman. siyonistlerin hedefinde. THY Euroleague’de Yunanistan ekibi Panathinaikos …

Sınırsız Hosting