Ana Sayfa / Manşet / Kılıçdaroğlu saldırganlar için ne dedi?

Kılıçdaroğlu saldırganlar için ne dedi?

Çubuk’ta saldırıya uğrayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendisine saldıranlar için militan açıklaması yaptı. CHP olağanüstü toplanıyor, CHP Meclis grubu da olağanüstü toplanacak karar alacak. Kemal Kılıçdaroğlu, katıldığı şehit cenazesinde bir grubun saldırısına uğradı. Kılıçdaroğlu bu saldırının ardından ilk kez açıklama yaptı.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara’nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde uğradığı saldırının ardından ilk kez açıklama yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu 21 nisan 2019 günü Ankara çubuk’ta şehit cenazesi sırasında saldırıya uğradı, darp edildi ve ardındanda bir eve saklanarak kurtuldu. Kılıçdaroğlu saldırı sonrası ilk açıklamasında bakın ne dedi. İşte Kemal Kılıçdaroğlu’nun o sözleri:

MİLİTAN BUNLAR

“Bunları buraya taşıyanların kim olduğunu gayet iyi biliyorum. Bunun hesabını soracağım. Şehitler bizim şehidimiz, o şehitlere sahip çıkmak her vatandaşımızın görevi. Kimse bizim şehit cenazelerine gitmemimizi engelleyemeyecek. Militanları toplayıp buraya taşımak her şeyden önce şehitlere ve ailelerine saygısızlıktır. Bizim onlara boyun eğeceğimizi sanıyorlar, kim olurlarsa olsunlar boyun eğmeyeceğiz. Onlar ülkelerini sevmiyor, biz seviyoruz ülkemizi. sonuna kadar ülkemizin, şehitlerimizin, ailelerimizin haklarını savunacağız.”

İlginizi Çekebilir

Antalyaspor’un hocası Alex oldu

Alex de Souza Antalyaspor’un yeni teknik direktörü oldu. Fenerbahçe efsanesi Alex, Türkiye’de hocalık yapacak. Antalyaspor’da …

Sınırsız Hosting