Ana Sayfa / Gündem / Kılıçdaroğlu’nun Gül ziyareti
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul’da, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ziyaret etti. (Fotoğraf: Alp Eren Kaya)

Kılıçdaroğlu’nun Gül ziyareti

Kemal Kılıçdaroğlu eski Cumhurbaşkanlarını ziyaret etti son olarak Abdullah Gül’e gitti. Abdullah Gül ile kemal Kılıçdaroğlu’nun samimi görüşmesi diğer cephede tepkiyle karşılandı. Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, siyasi partilerden sonra eski cumhurbaşkanlarını da ziyaret etmeye başladı. Dün Ahmet Necdet Sezer’i ziyaret eden Kılıçdaroğlu, bugün de Abdullah Gül ile bir araya geldi. 1 saatlik görüşme sonrası Gül’ün basın ofisinden görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, “11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 13. cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüş ve kendisine başarılar dilemiştir” denildi.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Abdullah Gül ziyareti siyasi çevrelerde farklı yankılandı. Kılıçdaroğlu önce Ahmet Necdet Sezer’ ardından da Abdullah Gül’ü ziyaret ederek büyük takdir topladı ancak Cumhur İttifakı’nda tepkiye neden oldu. CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaretlerine devam ediyor. Milli Yol Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, HDP ve Memleket Partisi ile görüşen Kılıçdaroğlu, eski cumhurbaşkanlarını da ziyaret ediyor.

Kılıçdaroğlu, dün 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’i Ankara’daki evinde ziyaret etti. Sezer’in Gölbaşı’ndaki konutunda gerçekleşen görüşme, yaklaşık 1 saat sürdü. Görüşmenin ardından Kılıçdaroğlu’nu aracına kadar uğurlayan Sezer, basın mensuplarının “Kılıçdaroğlu’nun adaylığını destekliyor musunuz?” sorusuna, “Evet” yanıtını verdi. Ahmet Necdet Sezer, Kılıçdaroğlu için başarı dileğinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, Sezer’in ardından bugün de 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ü ziyaret etti. Gül’ün Sarıyer’deki ofisinde gerçekleşen görüşme saat 15.00’da başladı e yaklaşık 1 saat sürdü.

Kılıçdaroğlu, Abdullah Gül ile görüştü

11. Cumhurbaşkanı Gül’ün basın ofisinden görüşmeye ilişkin yapılan açıklamada, “11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, 13. cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmüş ve kendisine başarılar dilemiştir” denildi.

İlginizi Çekebilir

Zorlu binasına silahlı saldırı

Zorlu Holding’e silahlı saldırı. İstanbul’da holding binası kurşunlandı. Şişli’de bulunan Zorlu Holding binasına silahla ateş …

Sınırsız Hosting