Ana Sayfa / Gündem / Kılııçdaroğlu istifa etti mi?

Kılııçdaroğlu istifa etti mi?

Kemal Kılıçdaroğlu seçi sonrası ne açıkladı, bıraktı mı, devam mı ediyor? 28 mayıs seçim sonuçları sonrası Kemal Kılıçdaroğlu’nun ilik açıklaması, “mücadeleye devam” oldu. 

Kılıçdaroğlu 28 Mayıs seçim sonuçları sonrası ne açıkladı, istifa etti mi yoksa devam mı etti?

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, ikinci tur seçiminin tamamlanmasının ardından canlı yayında açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu’nun açıklamasından satır başları şöyle:
Hakkınızın yenmesine müsaade edemezdim etmedim. Ben bir kardeşiniz, dostunuz, amcanız her şeyden önce bu toprakların bir insanı olarak hakkınız için bolluk bereket içinde yaşayın diye mücadele verdim, vermeye de devam edeceğim.

– Sizlerden ricam var: Kendiniz için, evlatlarınız için, emekliler için, demokrasi mücadelesi vermeye destek verin. Son yılların en adil olmayan seçim sürecini yaşadık. Yürüyüşümüz sürüyor, buradayız.

KILIÇDAROĞLU’NUN OY KAYBETTİĞİ İLLER

umhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda sandıkların yüzde 97’si açıldı. Seçimlerde saat 19.56 itibariyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yüzde 52,18, Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu da yüzde 47,82 oranında oy aldı.

Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ise Cumhurbaşkanlığı birinci tur seçimlerine göre 11 ilde oy kaybetti. İşte o illerdeki oy kaybı oranları;

İlginizi Çekebilir

1 Mayıs 201 gözaltı

İstanbul’da 1 Mayıs işçi bayramında 201 kişi gözaltına alındı. İşçi bayramı polis biber gazıyla öksürük …

Sınırsız Hosting