Ana Sayfa / Kadınca / Kim kardashian file bindi

Kim kardashian file bindi

Bikinili Kim Kardashian file bindi Bali gezisinde. Bali tatili yapan Kim Kardashian bikinili file binerek yine adından söz ettirdi. Kim Kardashian Bali seyahatinde bikinisiyle file binince ortaya ilginç görüntüler çıktı. Kardashian ailesinin diğer fertlerinin de katıldığı gezide herkes çok eğlendi…

File bikiniyle binen Kim Kardashian yine magazin dünyasının en çok konuşulan kadını oldu. Bir yandan eğlenirken bir yandan da çocuklarından ayrı kalmayan dünyanın en ünlü kız kardeşleri verdikleri pozlarla anneliklerini de bir kez daha onaylatmış oldular.
Khloe Kardashian uzun bir süre önce ayrıldığı çocuklarının babası olan Scott Disick’le bu tatilde de birlikteydi. Ayrılan ancak dostlukları devam eden ikili çocuklarını neredeyse birlikte büyütüyorlar.


Bu eğlenceli tatilin en özel anları Kim Kardashian’ın seksi bikinisiyle bir file binmesi ve Bali turunu bu şekilde atmasıyla gerçekleşmiş oldu.

Kourtney Kardashian da Kim’den geri kalmak istemedi ve o da bikinisiyle filin üzerinde poz verdi.
Kim Kardashian zaman zaman ortamdan bunalan ve belki de fillerden korkan oğlunu sakinleştirmeyi de ihmal etmedi…

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting