Ana Sayfa / Genel / Kırgızistan’da 7 şiddetinde deprem

Kırgızistan’da 7 şiddetinde deprem

Kırgızistan 7 büyüklüğünde depremle sarsıldı. dünya 2024 son büyük depremler. Kırgızistan’da meydana gelen ve ilk belirlemelere göre 7,0 büyüklüğündeki deprem meydana geldi.. Tür Kızılay’ı deprem sonrasında açıklamada bulundu. ”Ekiplerimiz deprem sonrası gelişmeleri takip etmektedir.”

Kırgızistan’da büyük deprem. Kırgızistan’da merkez üssü Kızıl-Su olan 7,0 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Çin’in Sincan Uygur Özerk Bölgesi ile olan sınırında meydana gelen depremde henüz can kaybı olmadığı bildirildi. Tür Kızılay’ı deprem sonrasında açıklamada bulundu. ”Ekiplerimiz deprem sonrası gelişmeleri takip etmektedir.” Şiddetli depremin ardından ülkenin başkenti ve en büyük şehri Bişkek’te insanların sokaklara döküldüğü bildirildi.

SOĞUK HAVAYA RAĞMEN HALK SOKAKTA

Kırgızistan’ın Komşusu Kazakistan’daki Acil Durum Bakanlığı, aynı depremin büyüklüğünün 6,7 olduğunu açıkladı. Kazakistan’ın en büyük şehri Almatı’da depremin ardından evlerinden çıkan vatandaşlar, soğuk havaya rağmen dışarıda beklemeye başladı.

İlginizi Çekebilir

İntegral müfredattan çıktı

MEB, lise 12. sınıflarda integral konusunu müfredattan çıkardı. integral artık liselerde okutulmayacak. Millî Eğitim Bakanlığı, …

Sınırsız Hosting