Ana Sayfa / Kime Ait / Kısa çalışma ödeneği 5 Kasım’da yatacak

Kısa çalışma ödeneği 5 Kasım’da yatacak

Kasım 2020 Kısa Çalışma ödeneği ve işsizlik parası 5 Kasım’da hesaplarda olacak. Ekim ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 5 Kasım’da hesaplara yatırılacak. Haberi Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, duyurdu.

Kısa çalışma ödeneği ve işsizlik parası 2020 kasım ayı için 5 kasım’da ödenecek. İşsizlik parası ve kısa çalışma parası nasıl alınır bilgisi. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ekim ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerinin 5 Kasım’da hesaplara yatırılacağını bildirerek, ekim ayı işsizlik ve kısa çalışma ödemeleri hakkında bilgi verdi.Ödemelerin 5 Kasım’da hesaplara yatırılacağını aktaran Bakan Selçuk, yeni normal sürecinde istihdamın korunması için desteklerin süreceğini, çalışanların ve işverenlerin yanında olmaya devam edeceklerini vurguladı.
Ödemeler, IBAN hesapları ya da PTT üzerindenKısa Çalışma Ödeneği ve İşsizlik Ödeneği vatandaşların IBAN hesaplarına yatırılacak. IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlara ise ödemeler PTT üzerinden yapılacak.

Bakan Selçuk, Kısa Çalışma Ödeneği’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle 31 Aralık’a kadar uzatıldığını da anımsattı.

İlginizi Çekebilir

Emekliye KYK yurdu ücretsiz

Emekliler kamu sosyal tesislerinden indirimli yararlanacak, emekliler KYK yurtlarında 1 ay ücretsiz kalabilecek. Kredi ve …

Sınırsız Hosting