Ana Sayfa / Kadınca / Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat yeni proje

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat yeni proje

Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren saat yeniden bir projede birlikte rol alacaklar. Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’un yeni projesi dizi mi yoksa film mi henüz açıklanmadı. Kanal D ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Aşk-ı Memnu’da birlikte rol alan Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ, yeniden farklı bir projede bir araya gelmeye hazırlanıyor.

Senarist Ece Yörenç, beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ’u yeni bir projede yeniden biraraya getiriyor üstelik bu kez kendi de oynayacak. Türk televizyon tarihinin unutulmaz dizilerinden Aşk-ı Memnu’da birlikte rol alan Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat, yıllar sonra yeniden bir araya geliyor. Fenomen dizi Aşk-ı Memnu’nun senaristi Ece Yörenç, “Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’u oynatacağım bir senaryo elimde hazır” açıklamasında bulundu.

BEREN SAAT’TEN TEBESSÜMLÜ YANIT

Aşk-ı Memnu’nun senaristi Ece Yörenç’in, Beren Saat’le birlikte katıldığı bir panelde yaptığı açıklama, Beren Saat ve Kıvanç Tatlıtuğ hayranlarını sevindirdi. 2. Sayfa’nın haberine göre, Yörenç’in “Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ’u oynatacağım bir senaryo elimde hazır” sözlerine Saat ‘in gülerek karşılık vermesi iddiaları güçlendirdi.

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting