Ana Sayfa / Kadınca / Kızıl Goncalar kaldırılacak mı?

Kızıl Goncalar kaldırılacak mı?

Kızıl Goncalar dizisi tarikat sahnesi ne neden eleştiriliyor? Kızıl Goncalar dizisi kaldırılacak mı RTÜK kararı ne olacak? Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin bir televizyon kanalında yayına giren Kızıl Goncalar dizisine ilişkin, “Vatandaşlarımızın şikayet bildirimleri titizlikle kayıt altına alınmaktadır” dedi.

Kızıl Goncalar dizisindeki tarikat sahneleri neden tepki çekti? Fox TV Kızıl Goncalar dizisi bitiyor mu yayından mı kaldırılacak soruluyor.

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, bir televizyon kanalında yayına giren Kızıl Goncalar dizisine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Diziyle ilgili şikayet ve bildirimleri kayıt altına alındığını bildiren RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, “FOX’ta yayına giren son diziye ilişkin çağrı merkezimiz aracılığı ile vatandaşlarımızın şikayet bildirimleri titizlikle kayıt altına alınmaktadır. Tüm şikayetler, söz konusu yayın kuruluşunun denetimi ile sorumlu üst kurul uzmanlarımız tarafından incelenmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” açıklamasında bulundu.

KIZIL GONCALAR NEREDE ÇEKİLİYOR KİMLER OYNUYOR

Yapımını Gold Film’in, yapımcılığını Faruk Turgut’un üstlendiği merakla beklenen dizi Kızıl Goncalar’ın yeni tanıtımı yayınlandı. 18 Aralık Pazartesi günü ekran yolcuğuna başlayacak dizinin kadrosu ve konusuna ilişkin ilk bilgiler paylaşıldı.

Kızıl Goncalar nerede çekiliyor, oyuncuları kimler? (Kızıl Goncalar dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu) - 1

KIZIL GONCALAR DİZİSİNİN KONUSU

Başrollerini Özcan Deniz ve Özgü Namal’ın paylaştığı Kızıl Goncalar, seküler bir Atatürkçü olan Levent (Özcan Deniz) ve mutaassıp bir tarikatın içinde yaşayan Meryem’in (Özgü Namal) kaderlerinin kesişmesini konu alırken, inanç ve fikir ayrılıklarına rağmen “evlat” söz konusu olduğunda anneliğin/babalığın birleştirici gücüne dikkat çekiyor.

Kızıl Goncalar nerede çekiliyor, oyuncuları kimler? (Kızıl Goncalar dizisinin oyuncu kadrosu ve konusu) - 2

KIZIL GONCALAR DİZİSİ KADROSU

Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici hikayesiyle dikkat çeken dizide Özcan Deniz ve Özgü Namal’a, Mert Yazıcıoğlu, Erkan Avcı, Hazal Türesan, Mert Turak, Selen Öztürk, Şerif Erol, Duygu Sarışın, Tuğrul Tülek, Yakup Turgut, Sitare Akbaş, Mina Demirtaş, Esma Yılmaz, Zehra Kelleci, Tuana Gizem Uzunlar gibi birbirinden başarılı isimler eşlik ediyor.

KIZIL GONCALAR NEREDE ÇEKİLİYOR?

Kızıl Goncalar dizisinin çekimleri, İstanbul ve Van’da yapılıyor. İlk sahneleri Van’da çekilen dizinin çekimleri daha sonra İstanbul’da devam edecek.

İlginizi Çekebilir

Tefeciler Haydar Dümen’in eşine musallat olmuş

Haydar Dümen’in eşi tefecilerin kurbanı olmuş. Tefeciler haydar dümen7in eşini soyup soğana çevirliş üstelik kolundaki …

Sınırsız Hosting