Ana Sayfa / Kadınca / Kızılcık Şerbeti yayından kalktı mı?

Kızılcık Şerbeti yayından kalktı mı?

Kızılcık Şerbeti yayın yasağı sonrası yapım şirketinin diziyi çekmeyebileceği belirtiliyor. Kızılcık Şerbeti final yapmadan yayından kalkabilir.

Kızılcçık Şerbeti Show TV’nin sevilen dizisi Kızıl Şerbeti, bu akşam özetin yayınlanmasının ardından yayın durduruldu. RTÜK’ün verdiği 5 hafta durdurma ve 1.5 milyon TL’lik para cezası nedeniyle yeni bölüm yayınlanmadı.

Doğukan Güngör, Sıla Türkoğlu, Evrim Alasya, Barış Kılıç, Ceren Karakoç, Sibel Taşçıoğlu ve Settar Tanrıöğen’in başrollerinde olduğu Kızılcık Şerbeti dizisi bazı sahnelerden dolayı RTÜK tarafından ceza almıştı.

RTÜK, Show TV ekranlarında yayınlanan Kızılcık Şerbeti dizisindeki kadına şiddet ve zorla evlendirme sahnelerinden dolayı 5 hafta durdurma ve 1.5 milyon TL’lik para cezası vermişti.

YENİ BÖLÜM YAYINLANMADI

Söz konusu cezaların ve sansür girişimlerinin ardından dizinin yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu.

Show TV, bu akşam RTÜK’ün son dakika aldırdığı kararla ilgili yeni bir hamle yaptı. Kanal yönetimi kendilerine e-posta ile iletilen mahkeme tebligatının posta yoluyla ulaşması gerektiği için dizinin yayınlanmasına karar verdi.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Kızılcık Şerbeti dizisinin yeni bölümü yayınlanacaktı. Ancak özetin yayınlandığı sırada Show TV lisans iptali riski nedeniyle yayını kesmek zorunda kaldı.

ftszmkawaaem2to.jpeg

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting