Ana Sayfa / Kadınca / Kobra Murat’a ne oldu

Kobra Murat’a ne oldu

Kobra Murat öldü mü, yaşıyor mu son durumu ne? Kobra Murat acil ameliyata alındı doktorları korkuttu. Kobra Murat lakabı ile tanınan Murat Divandiler’den sevenlerini üzen haber geldi. Belçika konseri dönüşü uçakta fenalaşan ve ülkeye adımını atar atmaz soluğu hastanede alan Kobra Murat için, doktorlar “durumu acil” dedi ve ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı.

Kobra murat neci kim ve nereli? Kobra Murat gerçek adı ne? Kobra murat ne ameliyatı oldu son durumu nasıl. Kobra Murat lakabı ile tanınan Murat Divandiler Belçika konseri dönüşü uçakta fenalaştı ve ülkeye adımını atar atmaz soluğu hastanede aldı. Doktorlar Kobra Murat için, “durumu acil” dedi ve ölüm tehlikesiyle ameliyata alındı.
Servetiyle sık sık gündeme gelen ve altın düşkünlüğüyle bilinen Kobra Murat lakaplı şarkıcı Murat Divandiler sevenlerini korkuttu. Yaptığı paylaşımla bağırsağının çatladığını söyleyen şarkıcının önemli bir operasyon geçireceği ortaya çıktı.
“Dualarınızı bekliyorum” diyerek hayranlarına seslenen isim, videonun devamında ise şöyle konuştu: Hepinizden helallik istiyorum, dualar istiyorum.
Şimdiye kadar sizi eğlendirdim her zaman, oynadık güldük. Güzel günler gördük, dualarınızla inşallah Allah devamını getirsin. İyileşme sürecinde de gidemediğim işlerin bütün işleri geri ödenecektir.
Hakkınızı helal edin. Ameliyatım ağır geçecekmiş, doktor yüzüme söyledi. Ölüm tehlikesi olan bir ameliyat. İnşallah dualarınızı bekliyorum.
REYTİNG İTİRAFI ŞAŞIRTMIŞTI
Kobra Murat lakabı ile tanınan Murat Divandiler geçtiğimiz yıl ’18 kilo altın, 18 ev ve 4 tane yazlığım var’ demiş ve gündem olmuştu. Kobra Murat geçtiğimiz aylarda şimdi katıldığı bir programda reyting itirafında bulundu.
Sürekli konuşulan mal varlığı hakkında “2.5 milyon borca girdim konak yaptırıyorum. Ben çocuklarıma yatırım yapmak isteyen bir roman çocuğuyum” diyen Kobra Murat şu itirafıyla şoke etti:

“Ben o programa katıldığımda program reyting alsın diye dedim. ‘Şimdiye kadar 18 kilo altınlarım olmuştu’ dedim. O kısmı kesmişler. Bizim düğünlere çok para gidiyor.
1 ev parası bir düğüne gidiyor. Ben çocuklarıma bir hatıra bırakmak istiyorum, çocuğuma 13 yaşında yazlık aldım. 2.5 milyon borca girdim konak yaptırıyorum, üst katında ben oturacağım.”

İlginizi Çekebilir

Nemo Eurovision 2024’ü kazandı

Eurovision 2024 şarkı yarışmasını İsviçre kazandı. İsviçreli Nemo Eurovision7u kazandı. İsveç’in Malmö kentinde, bu yıl …

Sınırsız Hosting