Ana Sayfa / İlginç / Kola zamlandı, kolaya kaçtı

Kola zamlandı, kolaya kaçtı

Coca Cola ve Pepsi zamları, kolaya zam olarak büyük haber oldu. Kola zamları sonrası vatandaşlar içecek firmaları kolaya kaçtı yorumlarını yaptı.

Kola zammı sosyal medyanın gündeminde. 2,5 litrelik kola 22 liraya yükseldi. Asitli, gazlı içecekler zamlanınca vatandaş sağlığına kavuştu. Kolaya gelen zam sosyal medyada en çok konuşulan konulardan biri oldu. Kolanın tavsiye edilen satış fiyatının 20 TL olması sosyal medyada mizah konusu oldu.
Son zamanlarda marketlerdeki zamlar ve bazı ürünlere takılan alarmlar sosyal medyada kullanıcılar tarafından çokça dile getiriliyor. Son olarak kolanın tavsiye edilen satış fiyatının 20 TL olması sosyal medyada birçok kullanıcının diline düştü.

SOSYAL MEDYADA DUYURULDU
Fiyatları daha önce eskiye göre bir hayli yükselmiş olan kola, Aralık ayında yapılan zamdan sonra 14-15 liraya kadar yükselmişti. Tekel Bayiiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, kola ürünlerine zam geldiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Aybaş’ın paylaşımına göre, 1 litrelik kola 12 lira 50 kuruş, 2,5 litrelik kola ise 20 TL’den satışa çıkarılacak.

Kolaya gelen zam sosyal medyanın dilinde! 2,5 litrelik kola 20 lira oldu

Sosyal medyada birçok kullanıcı da kolaya gelen zam konusunda paylaşımlarda bulundu. İşte o paylaşımlardan bazıları;

Kolaya gelen zam sosyal medyanın dilinde! 2,5 litrelik kola 20 lira oldu

İlginizi Çekebilir

Balıkesir son deprem 4 büyüklüğünde

Son dakika deprem haberleri. Balıkesir deprem. 21 Mart Balıkesir 4 büyüklüğünde deprem. Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde saat …

Sınırsız Hosting