Deprem Konya 8 kasım Konya’daki depremin büyüklüğü ve etkisi. AFAD tarafından yapılan açıklamaya göre Konya’da 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İl merkezi ve ilçelerinde yoğun şekilde hissedilen deprem sonrası çok sayıda vatandaş panikleyerek sokaklara çıktı.
Konya deprem büyüklüğü ve hangi illerden hissedildi açıklaması.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’ndan (AFAD) alınan bilgiye göre, saat 20.43’de merkez üssü Konya’nın Meram ilçesi olan 5.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.
10.61 kilometre derinlikte meydana gelen deprem, Konya il merkezi ve ilçelerinde yoğun şekilde hissedildi. Çok sayıda vatandaş panikleyerek sokaklara çıktı.
SON DEPREMLER
Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme ve Değerlendirme Merkezi(BDTİM) tarafından kaydedilen depremlere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.