Ana Sayfa / Manşet / Konya’da Yasin Sülün isyanı

Konya’da Yasin Sülün isyanı

Konyaspor Beşiktaş U21 maçındaki kavga sonrası Konyaspor Beşiktaş’yı Yasin Sülün’ü suçladı. Atiker Konyaspor ve Beşiktaş U21 takımları arasında oynanan maçtan sonra yaşanan kavgayle ilgili yeşil beyazlı kulüpten açıklama geldi. Konyaspor, olaylarla ilgili Beşiktaş Teknik Sorumlusu Yasin Sülün’ü suçlarken olayın sorumlularının cezalandırılacağı ifade edildi.

Beşiktaş Teknik Sorumlusu Yasin Sülün Konya’yı karıştırdı. Konya beşiktay maçındaki kavga görüntüleri gündemde.

Spor Toto Süper Lig ekibi Atiker Konyaspor, Beşiktaş ile oynanan U21 maçında yaşanan olaylarla ilgili açıklama yaptı.

Yeşil beyazlı ekibin resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, ‘Olaylar Beşiktaş U21 Teknik Sorumlusu Yasin Sülün’ün tahrik dolu hareketleriyle başlamıştır. Nahoş durumun müsebbiplerine en ağır yaptırımlar uygulanacaktır’ denildi.

YASİN SÜLÜN KIŞKIRTTI İDDİASI

İşte Konyaspor’un yaptığı açıklama;

Bilindiği üzere Beşiktaş Kulübü UEFA Avrupa Liginde geçtiğimiz Perşembe gecesi Malmö ile oynadığı karşılaşmanın ardından direkt olarak Konya’ya gelmiş ve burada hazırlıklarına devam etmiştir. Bu süre zarfında Atiker Konyaspor Kulübü olarak kendilerine tesislerimizi açarak her türlü ihtiyaçlarının karşılanması noktasında azami derece hassasiyet gözetilmiştir.

Ancak bugün U21 takımımız ile Beşiktaş U21 takımı arasında oynanan karşılaşmanın sonunda istenmeyen ve kesinlikle tasvip etmediğimiz olaylar yaşanmıştır. Çeşitli kaynaklardan yaptığımız araştırma ve değerlendirmeler sonucunda, olayların başlangıcının müsabakanın 76. dakikasında oyundan atılan Beşiktaş U21 Teknik Sorumlusu Yasin Sülün’ün hakeme, güvenlik görevlilerine ve seyircilere yaptığı tahrik dolu hareketler olduğu anlaşılmıştır.

İlginizi Çekebilir

Fatih Terim Panathinaikos’tan gönderildi

Yunanistan macerası kötü biten Fatih terim, büyük öfke içinde. Türkiye’de kendisine İmparatoır denilen futbol adamı …

Sınırsız Hosting