Ana Sayfa / Ekonomi / Köpek-Kedi mamalarına yüzde 40 zam

Köpek-Kedi mamalarına yüzde 40 zam

Mamalara yüzde 40 zam geldi. kedi köpek mamalarına büyük zam geldi, mamalara gelen zam oranı yüzde 40. Kedi / Köpek mamalarına %30 ZAM geldi.

Kedi köpek mamaları yüzde 40 zamlandı. Evinde kedi köpek besleyenlere kötü haber mamalar yüzde 40 daha pahalı artık.Vatandaşların bir numaralı gündeminde yer alan fiyat artışları hayvan severleride etkiledi. Gelen zamlar hayvan severleride etkiledi! Kedi köpek mamalarına rekor zam geldi! Proplan, Royal Canin, Friskies, Whiskas mama fiyatları..

Türkiye’de artan döviz kuru ile birlikte enflasyon yükselmeye devam ediyor. Vatandaşların bir numaralı gündeminde yer alan fiyat artışları hayvan severleride etkiledi. Evlerinde evcil hayvan besleyen vatandaşları zor durumda bırakacak zamlar resmen fiyat etiketlerine yansıdı.

Son dönemde sürekli zam alan ürünler arasında yer alan kedi ve köpek mamalarına bir zam daha geldi. Buna göre ise üretilen mama fiyatları vatandaşları zor durumda bırakıyor. Gündeme bomba gibi düşen zam haberinden sonra vatandaşlar yeni fiyatları araştırmaya başladı. Peki en sık tüketilen Proplan, Royal Canin, Friskies ve Whiskas kedi köpek mamaları ne kadar oldu?

EVCİL HAYVANLAR SOKAGĞA ATILIYOR

“Fiyatlar durmuyor, sadece mamalar değil ilaçlar da çok pahalı. Veteriner ücretleri de cep yakıyor. İnsanlar artık hayvanlarına bakamadığı için sokağa bırakıyor daha geçen gün British cinsinde bir köpek bulduk. Kıyafetleriyle sokağa bırakılmıştı. Bu en kötüsü, çünkü vatandaş da mağdur minik dostlarımız bizden daha mağdur. Hayvan dostlarına devletin yardım etmesi gerektiğini düşünüyorum.”

İlginizi Çekebilir

Köprü ve otoyollara zam

Otoyol ve köprü zamlandı. Yeni köprü ve otoyol zamları tarife. Otoyol ve köprü geçiş ücretlerine …

Sınırsız Hosting