Ana Sayfa / Gündem / KPSS giriş belgesi alma

KPSS giriş belgesi alma

2021 KPSS giriş belgesi alma, çıktı alma. KPSS 2021 tarihi ve KPSS 2021 soru ve cevapları ile anahtarı. KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri) oturumları sınav giriş belgesi erişime açıldı. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren KPSS giriş belgesini, ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile öğrenebilecek.

KPSS giriş belgesi yayınlandı. 2021 KPSS giriş belgesi ve KPSS 2021 sınav tarihi. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından gerçekleştirilen KPSS ile ilgili detaylar sınava girecekler tarafından araştırılıyor. Adayların sınava girmeden önce nüfus cüzdanını ve KPSS sınav giriş belgesini yanında getirmesi zorunlu. Adaylar ais.osym.gov.tr adresine girerek sınav giriş yerlerini öğrenebilecek ve sınav giriş belgelerini çıkartabilecek.

KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ SORGULAMA

KPSS NE ZAMAN YAPILACAK?

2021-KPSS A Grubu Ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür, Eğitim Bilimleri) oturumları 1 Ağustos’ta düzenlenecek.

2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (ALAN BİLGİSİ) 7 Ağustos ve 8 Ağustos’ta yapılacak.

ÖABT ise 15 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek

ÖSYM ADAYLARI UYARDI

KPSS’ye dair ÖSYM’den bir de uyarı yayınlandı:

“01 Ağustos 2021 tarihinde uygulanacak olan 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Genel Yetenek-Genel Kültür) oturumu için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.”

“01 Ağustos 2021 tarihinde uygulanacak olan 2021-KPSS A Grubu ve Öğretmenlik (Eğitim Bilimleri) oturumu için adaylar, saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaklardır.”

İlginizi Çekebilir

Temel Karamollaoğlu siyaseti bırakıyor

Temel Karamollaoğlu Saadet Partisi liderliğini bırakıyor. Temel Karamollaoğlu emekliye ayrılıyor. Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu’nun …

Sınırsız Hosting