Ana Sayfa / Genel / KPSS önlisans sonuç tarihi

KPSS önlisans sonuç tarihi

KPSS önlisans sonuç. KPSS önlisans soru ve yanıtları ile KPSS ile ilgili tüm merak edilenler. 2018 KPSS önlisans sonuçlarını açıklanacağı tarih ve ÖSYM açıklaması. Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Ön Lisans oturumu gerçekleşti. ÖSYM’nin sonuçları açıklamasından önce puanını hesaplamak isteyen adaylar, KPSS soru ve cevapları ne zaman yayınlanacak merak ediyor. ÖSYM 2018 KPSS Önlisans sonuçlarının ne zaman açıklanacağını duyurdu. İşte, KPSS Önlisans sonuçlar, sorular, cevaplar hakkında detaylı bilgiler…

KPSS önlisans 29 Kasım 2018 açıklanacak. 2018 KPSS önlisans soru ve cevapları da kullanıma açılıyor. KPSS 2018 önlisans sonuçları açıklanmadan önce puanlarını öğrenmek isteyen adaylar ÖSYM’den gelecek soru ve cevap anahtarı açıklaması bekliyor. Puanlarını hesaplamak isteyen adaylar için ÖSYM sınav soru ve cevaplarının ne zaman açıklanacağı duyurmadı. KPSS önlisans sonuçları ise 29 Kasım 2018 tarihinde açıklanacak. Bu hafta içinde KPSS önlisans soru ve cevapları açıklanacak 5 Kasım.

KPSS SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM Başkanlığı tarafından açıklanan bilgiye göre, KPSS Ön Lisans (Kamu Personeli Seçme Personeli) sonuçları sonuc.osym.gov.tr adresinden adayların erişimine sunularak 29 Kasım 2018 tarihinde açıklanacak.

KPSS ÖNLİSANS SORULARI VE CEVAPLARI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

ÖSYM tarafından önlisans soruları ve cevaplarının ne zaman yayınlanacağı konusunda bir açıklama yapılmadı. Ancak geçmiş dönemde gerçekleştirilen sınavlardan bir hafta kadar sonra KPSS soru ve cevapları yayınlanmıştı. Buna göre, 2018 KPSS Önlisans soruları ve cevaplarının 5-9 Kasım tarihleri arasında yayınlanması bekleniyor.

TERCİHLER NE ZAMAN, NASIL OLACAK?

Tercih tarihi, sınav sonuçları açıklandıktan sonra ÖSYM tarafından belirlenen tarihler arasında yapılacak. Tercih takvimi, ÖSYM tarafından duyurulacak.

B GRUBU KADROLAR İÇİN TERCİH ALINMASI

Sınavdan sonra yapılan il k yerleştirmede adaydan yerleştirme ücreti alınmaz an cak, bu sınav sonucuna bağlı daha sonra Merkezimiz tarafından yapılacak tüm yerleştirme işlemlerinde adaydan yerleştirme ücreti alınır.

İlginizi Çekebilir

Çamaşır makinesini bozan hatalar

Çamaşır makinesini en çok zarar veren hatalar ve çamaşır makinesini bozan işlemler. Çamaşır makinesine atmadan …

Sınırsız Hosting