Ana Sayfa / Yaşam / Kullanılan ilk emoji (Had ipucu)

Kullanılan ilk emoji (Had ipucu)

Emoji ne ve tarihte ilk kullanılan emoji hangisi sorusu Hadi ipucu sorusu oydu. Hadi joker kazanma ve hadi joker kodu alma ve Hadi ipucu günlük ipucu soruları sitenizde olacak. 

Hadi ipucu 20 Ocak 2019 tarihte kullanılan ilk emoji hangisi sorusu. hadi joker kodu alma ve hadi joker kodu bulunan siteler ve adresler. Hadi ipucu sorusu ve joker kodu yoğun ilgi görmeye devam ediyor. 20 Ocak Hadi ipucu sorusu nedir? Hadi Bilgi Yarışmasında her yarışmadan önce bir ipucu sorusu yayınlanıyor. İpucu sorusunu bilen yarışmacılar cevabı öğrenerek soruyu doğru yanıtlıyorlar ve bir sonraki soruya geçebiliyorlar. 20 Ocak’ta ipucu olarak, “hadi
Tarihte kullanılan ilk emoji nedir sorusu Hadi ipucu olduktan sonra merak ediliyor. Hadi ipucu sorusu ve joker kodu yarışmacılar tarafından araştırılıyor. 20 Ocak Hadi ipucu sorusu nedir? 20 Ocak’ta ipucu olarak, “hadi BiP’in katkılarıyla bu akşam 20.30’da! Ödül BiP’ten 50.000 TL! Nasılsınız sevgili hadiciler? Pazar gününüz güzel geçiyor mu? Mesajlarımızda, yorumlarımızda, fotoğraf ve story’lerimizde severek kullandığımız emojilerin ilk kez 1999 yılında hayatımıza girdiğini biliyor muydunuz? Pazar akşamının ipucu emojilerden geliyor. Tarihte kullanılan ilk emoji nedir? Hadi tahminlerini yorumlarda paylaş!” sorusu soruldu. CEVAP: GÜLEN YÜZ. hadi bu akşam BiP Özel Yarışması ile 20:30’da! Ödül BiP’ten 50.000 TL! BiP’ten herkese joker! Hemen BiP hadi kanalına git, jokerini almayı unutma.

HADİ İPUCU SORUSU NEDİR?

SORU: hadi BiP’in katkılarıyla bu akşam 20.30’da! Ödül BiP’ten 50.000 TL! Nasılsınız sevgili hadiciler? Pazar gününüz güzel geçiyor mu? Mesajlarımızda, yorumlarımızda, fotoğraf ve story’lerimizde severek kullandığımız emojilerin ilk kez 1999 yılında hayatımıza girdiğini biliyor muydunuz? Pazar akşamının ipucu emojilerden geliyor. Tarihte kullanılan ilk emoji nedir? Hadi tahminlerini yorumlarda paylaş!

CEVAP: GÜLEN YÜZ

HADİ JOKER KODU NEDİR?

hadi bu akşam BiP Özel Yarışması ile 20:30’da! Ödül BiP’ten 50.000 TL! BiP’ten herkese joker! Hemen BiP hadi kanalına git, jokerini almayı unutma.

Hadi Nedir?

Geçtiğimiz haftalarda AppStore’larda yerini alan HADİ artık Androidlerin de cebine girdi. Binlerce kişi tarafından aynı anda canlı oynanabilen yarışma; günde iki kez yayınlanıyor. Yarışmacıların binlerce lira gerçek parayı 12 soruyu bilmeleri durumunda kazandığı yarışmada; eğlence ve heyecan bir arada. Her gün aynı saatte sadece on iki soruluk yarışma boyunca canlı yayınlanan yarışmaya erişmek için Hadi uygulamasını indirmek yeterli. Uygulamayı kullanmak ise tamamen ücretsiz. Yapılması gereken tek şey, daha önce bildirilen yarışma saatinde uygulamayı açık tutmak. Akabinde telefon ekranını dolduran sunucu; canlı yayında soruları ardı sıra soracak; oyuncular ise çoktan seçmeli cevapları tek bir tık ile yanıtlayacak. Yanıtlama süresi ise on saniye. Yarışma sırasında yarışmacılar canlı yayında yazışabiliyor, arkadaşını yarışmaya üye edenler ise ekstra can hakkı kazanıyor.

İlginizi Çekebilir

Veysel Öztürk ailesini öldürüp, intihar etti

Ankara Keçiören’de komiser yardımcısı ailesini öldürüp intihar etti. Türkiye intihar ve cinayet haberleri. Yaşam ucuzladı. …

Sınırsız Hosting