Ana Sayfa / Gündem / Kurban trafiği İstanbul’da

Kurban trafiği İstanbul’da

İstanbul’dan çevre illere çıkan ana yollar trafik son durumu. 9 Ağustos İstanbul trafik ve kurban Bayramı trafiği son durum. Kurban Bayramı tatillerini İstanbul dışında geçirmek isteyen vatandaşlar  yola çıkmaya başladı. Ataşehir TEM Otoyolu Ankara istikametinde  uzun araç kuyrukları oluştu.

Kurban Bayramı 2019 İstanbul’da trafik son durum. İstanbul’dan memleketlere Kurban bayramı tatili için g dişler başladı ana yollarda trafik yoğunlaştı. Trafik zaman zaman durma noktasına geldi.  Bu arada İstanbul Trafik Şube Müdürlüğü´ne bağlı ekipler, trafik denetimlerini arttırdı. Emniyet kemeri takmayan ve trafik kurallarına uymayan sürücülere cezai işlem uyguladı.

BAYRAMPAŞA OTOGARINDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

15 Temmuz Demokrasi Otogarı’nda bayram yoğunluğu oluştu. Kurban Bayramı tatili için memleketlerine ve tatil beldelerine gitmek isteyen vatandaşlar 15 Temmuz Demokrasi Otogarı’na akın etti. Biletini günler önceden alan vatandaşlar peronlarda hazır beklerken, son dakika bilet almak isteyenler ya eli boş döndü ya da ek seferlerde yer bulabildi. Otobüsler uzun kuyruklar oluşturdu.

İlginizi Çekebilir

Amasya’da hayvana eziyet eden 5 kişi tutuklandı

Amasya’dda büyükbaş hayvana eziyet eden 5 kişi cezaevine gönderildi. Amasya’nın Suluova ilçesindeki bir et entegre …

Sınırsız Hosting