Ana Sayfa / Kadınca / Kuş Uçuşu 2. sezon izle

Kuş Uçuşu 2. sezon izle

Kuş Uçuşu 2. sezon yeni giren oyuncu ve karakteri. 2. Sezon Kuş Uçuşu izle zamanı. Geçtiğimiz yılın en çok konuşulan dijital platform dizilerinden olan Kuş Uçuşu, 2. sezonuyla geri dönüyor. Dizinin yeni sezon çekimleri sürerken, hikayeye Emre adında bir gazetecinin dahil olacağı ve bu karakteri ünlü bir oyuncunun canlandıracağı öğrenildi.

Kuş Uçuşu 2. sezon izle ne zaman sorusu ve diziye giren gazetecikarakterindeki oyuncu kim sorusu. Netflix’in, ilk sezonuyla en dikkat çeken işlerinden biri olan “Kuş Uçuşu”, 2. ve 3. sezon onayı çık aldı. Ay Yapım imzalı dizinin çekimleri sürerken, 2. sezonuna yeni bir oyuncu katıldı. Bu sezon “O Kız” dizisinde rol alan Melih Selçuk, Kuş Uçuşu’nun kadrosuna katıldı.

Tv100’den Birsen Altuntaş’ın aktardığıan göre; Melih Selçuk, dizide Emre adında bir gazeteciye hayat verecek. 2. sezonda Lale Kıran’ın koltuğuna oturan ve işten atılmamak için büyük mücadele veren, amaca giden her yolu mübah sayan Aslı’nın (Miray Daner) eski bir arkadaşı olan Emre, dizinin 3. sezonunda da yer alacak.

1-016.jpgMelih Selçuk

KUŞ UÇUŞU OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda; Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Burak Yamantürk, Defne Kayalar, Şifanur Gül gibi isimler yer alıyor.

İlginizi Çekebilir

Tefeciler Haydar Dümen’in eşine musallat olmuş

Haydar Dümen’in eşi tefecilerin kurbanı olmuş. Tefeciler haydar dümen7in eşini soyup soğana çevirliş üstelik kolundaki …

Sınırsız Hosting