Ana Sayfa / Ekonomi / Kuşadası’nda yerli turiste kazık

Kuşadası’nda yerli turiste kazık

Bazı turizmciler yerli turisti kaz gibi yoluyor. Aman ne olacak 2 günlük tatil için para mı düşüneceğim diyen tatilcilere bir şemsiye 2 şezlong 200 lira. Bodrum’da 250 liraya lahmacun kakalayan uyanık turizmciler Kuşadası’nda da yerli turisti tavuk gibi soyuyor, bazı turistler ise bu durumda onlar da ekmek yiyecek ne var bunda diyor. Aydın Kuşadası’nda Dilek Yarımadası’ndaki plajlarda şezlong ve şemsiye kiralama fiyatlarına tatilciler tepki gösterdi.

Yerli turist pandemiden sonra şimdi de uyanık turizmci kazığı ile şaşırmış durumda. Sözde bazı tatil bölgelerindeki uyanık turizmciler, yerli turiste atabildiği kadar kısa sürede büyük kazık atarak servet yapma derdinde.

Aydın Kuşadası’ndaki plajların belli bir bölümü ücretsizken diğer bölümleri de işletmecilere ait.

Aydın’ın Kuşadası ilçesindeki Dilek Yarımadası’ndaki plajlarda şezlong ve şemsiye kiralama fiyatlarına tatilciler isyan etti.

Yoğunluk nedeniyle ücretli plajlara yönelen tatilciler sitem etti.

Tatilciler, şezlong ve şemsiye için talep edilen fiyatlara isyan etti.

Sosyal medyada da isyan eden tatilciler, “Bu kadar da olmaz! 2 şezlong 1 şemsiye 200 TL. Yazıktır, günahtır” ifadelerine yer verdikleri görüldü.

Kurban Bayramı tatili için Kuşadası’na geldiklerini belirten Mert Erdem, “Milli Park bize çok keyifli ve hoş bir ortam sunuyor. Ancak 2 şezlong ve 1 şemsiye için talep edilen fiyat çok yüksek” dedi.

ORTALAMA FİYAT

Normalde şemsiye fiyatları ortalama 50 ila 150 lirasında değişiyor. Üstelik kiralamak için değil satın almak için.

Bu arada malum atasözümüzü burada tekrarlayalım, giren şemsiye açılmaz, açılırsa hiç çıkmaz.. Geçmiş olsun

İlginizi Çekebilir

Magnum dondurmalarında büyük risk

Magnum’da metal ve plastik parçaları çıktı. Magnum dondurmalarında sağlık riski iddiası İngiltere’de. Magnum dondurmalar, plastik …

Sınırsız Hosting