Ana Sayfa / Kadınca / Kylie Jenner aslan başlı elbisesi

Kylie Jenner aslan başlı elbisesi

Aslan başı elbise oldu. Kylie Jenner ne kadar farklı olabileceğini gösterdi. Dünyaca ünlü isimlerin akın ettiği Paris Moda Haftası’na Kylie Jenner damgasını vurdu. Jenner’ın kıyafetindeki dev aslan başlı broşu, Paris Haute Couture 2023’ün en çok dikkat çeken parçası oldu.

Hayvanseverler Kylie Jenner’a öfke kusuyor. Kylie Jenner’ın siyah straplez kadife elbisenin yakasına kondurduğu aslan başı şeklindeki devasa broş dün başlayan Paris Couture günlerine damgasını vurdu. Schiaparelli moda evinin İlkbahar-Yaz 2023 couture koleksiyonunun bir parçası olan elbise, tahmin edileceği üzere hayvanseverlerin tepkisini çekti.

Broşun çok gerçekçi görünmesine rağmen hayvanlara hiç zarar vermeden tamamen yapay malzemeyle üretilmesi de tepkileri azaltmadı.

Herkes aslan kafasını konuştu ama koleksiyonda kurt ve leopar da vardı. Nitekim defile başladığında, yapay kürkten yapılmış siyah bir paltoyu tamamlayan kurt başıyla Naomi Campbell ve kar leoparı desenli elbisesinin büstüne yerleştirilmiş kükreyen bir leopar kafasıyla Shalom Harlow podyumda yürüdü.

1519356.jpg

İzleyicilere dağıtılan bilgi notuna göre, moda evinin kreatif direktörü Daniel Roseberry, bu koleksiyonda Dante’nin ‘İlahi Komedya’ eserinden esinlendi.

İlginizi Çekebilir

Bahar Öztan öldü

Bahar Öztan neci, nereli? Yeşilçam yıldızı Bahar Öztan öldü. Bahar Öztan kaç yaşında öldü. 2024 …

Sınırsız Hosting