Ana Sayfa / Kadınca / Lavin Ay neci, kim, nereli, yaşı

Lavin Ay neci, kim, nereli, yaşı

Lavin Ay aslen nereli, eğitimi ne, kim, neci ve kaç doğumlu merak ediliyor. Beyazıt Öztürk’ün sevgilisi Lavin Ay neci ve kim soruluyor. Beyaz’ın sevgilisi kaç yaşında kendisinden ne kadar küçük soruluyor. Uzun süredir hayatında kimse olmayan Beyazıt Öztürk, gönlünü Azerbaycanlı bir güzele kaptırdı.

Lavin Ay kaç doğumlu, Lavin Ay eğitimi ne, Lavin Ay memleketi ve kimdiri merak ediliyor. Şovmen Beyazıt Öztürk’ün Azerbaycanlı sevgilisi olduğu öne sürülen Lavin Ay hakkında merak edilenler.

BEYAZ’A AZERBAYCANLI SEVGİLİ

Ünlü şovmenin Bebek’teki Boğaz manzaralı malikânesinde 2 yıldır Lavin Ay adlı sevgilisiyle birlikte yaşadığı ortaya çıktı. Bir dönem YouTube kanalı için evinde Murat Boz ve Seda Sayan ile çektiği videoları yayınlayan Beyaz’ın aşkını, bu videolar ele verdi. Ay’ın, Beyaz’ın evinde çektirdiği fotoğrafları sık sık sosyal medyada paylaşması üzerine gizli aşk belgelendi. Öztürk’ten 28 yaş küçük olan 24 yaşındaki Lavin Ay’ın aşkı için diksiyon dersleri alarak Türkçe’yi ilerlettiği öğrenildi. Çiftin ilişkilerinin evlilikle noktalanıp noktalanmayacağı ise henüz merak konusu.

İlginizi Çekebilir

Ben Bu Cihana Sığmazam ve Aldatmak final yapıyor

Aldatmak dizisi final bölümü, Ben Bu Cihana Sığmazam final bölümü. Final yapacak 2 dizi. atv …

Sınırsız Hosting