Ana Sayfa / Spor / Leandro Paredes nasıl bir futbolcu yaşı?

Leandro Paredes nasıl bir futbolcu yaşı?

Futbolcu Leandro Paredes  nereli, kaç doğumlu ve hangi takımlarda oynadı. Leandro Paredes  Galatasaray’a transfer oldu mu mevkisi ve hakkında tüm merak edilenler. 

Leandro Paredes hangi takımlarda oynadı bonservis ücreti ne kadar ve Leandro Paredes  futbolculuk kariyeri nasıl, Leandro Paredes  Galatasaray’a imza atacak mı spor kamuoyu merak ediyor.

Galatasaray’ın yeni sezon için kadrosunda görmek istediği isimlerden olan Juventus’un Arjantinli futbolcusu Leandro Paredes, ülkesinin basınına açıklamalarda bulundu. Başarılı oyuncu Leandro Paredes Avrupa’da kalmak istediğini söyledi.

LEANDRO PARADES: GERİ DÖNMÜYORUM

Arjantinli yıldız isim Leandro Paredes “28 yaşındayım ve gencim henüz Boca Juniors’a geri dönmeyi düşünmüyorum. Avrupa’da devam etmek istiyorum, bu konuyu ailem ve arkadaşlarım ile de görüştüm, bana devam etmemi ve eğlenmemi söylediler.” şeklinde konuştu.

GALATASARAY İLGİLENİYOR

Süper Lig devi Galatasaray’ın da oyuncu ile ilgilendiği bilinirken sarı-kırmızılıların başkanvekili Erden Timur, katıldığı bir televizyon programında Leandro Parades hakkında sorulan soruları yanıtsız bırakmıştı. Bu durum taraftarlar arasında Galatasaray’ın Leandro Parades ile ilgilendiği yorumlarına sebep olmuştu.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Bu sezon İtalya Serie A takımlarından Juventus ile tüm kulvarlarda 39 kez forma giyen yıldız orta saha oyuncusu bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asistlik katkı sağladı.

LEANDRO PARADES NECİ, NERELİ, KİM?Transfer piyasasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Arjantinli futbolcu Leandro Paredes’in yaşamı ve kariyeri merak konusu oldu. Arama motorlarında Leandro Paredes ile ilgili araştırma yapanlar, Leandro Paredes kimdir? Kaç yaşında? Hangi pozisyonda oynuyor? Kaç golü var? Kaç asisti var? gibi ifadelerle oyuncu hakkında bilgi edinmek istiyor. Peki, Leandro Paredes kimdir? Kaç yaşında? Hangi takımlarda oynadı?
Adı sık sık ülkemizde ve dünya futbolunda transfer ile anılan isimlerden biri olan Leandro Paredes’nin yaşamı ve kariyeri araştırılıyor. Futbolseverler, Arjantinli futbolcu ile ilgili tüm detayları araştırıyor. Peki, Leandro Paredes kimdir? Kaç yaşında? Hangi pozisyonda oynuyor?

LEANDRO PAREDES KİMDİR?

Leandro Peredes, 29 Haziran 1994 yılında San Justo, Arjantin’de dünyaya gelmiştir. Profesyonel kariyerine 2010 yılında Boca Juniors kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Chievo, Roma, Empoli, Zenit Saint Petersburg ve Paris Saint-Germain kulüplerinde oynadı. 180 cm boyundaki yıldız isim orta sahada görev yapmaktadır.

İlginizi Çekebilir

Ankaraspor-Nazillispor maçı şikeli mi?

Ankaraspor-Nazillispor maçında şut ible çekilmedi maçta şike yapıldığı öne sürüldü. TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta dün …

Sınırsız Hosting