Ana Sayfa / Manşet / Lewandowski, Yılın Forveti seçildi

Lewandowski, Yılın Forveti seçildi

Yılın forveti seçildi beklendiği gibi Bayern Münih’in yıldızı oldu. Robert Lewandowski, Yılın Forveti seçildi. Yılan en iyi oyuncusuna verilen Ballon D’Or (Altın Top) ödülü sahibini buluyor. Geçtiğimiz yılı en iyi geçiren oyuncuya verilecek olan Altın Top ödülünde en büyük iki aday Lewandowski ve Messi olarak görülüyor. Peki, Altın Top (Ballon d’Or) kim kazandı? Ballon D’or UEFA yılın oyuncusu kim oldu, adaylar kimler?

Ballon D’or seçildi 2021 yılı. Bayern Münih’in yıldız futbolcusu Lewandowski, Messi ve Ronaldo’yu geride bırakarak en iyi forvet seçildi. France Football dergisi tarafından düzenlenen ve her sene yılın en iyi oyucusuna verilen Ballon D’Or (Altın Top) ödülü sahibini buluyor. France Football dergisi, 2021 Altın Top ödülüne aday 30 futbolcuyu belirledi. Adaylar arasında ödülü 6 kez kazanan Lionel Messi ile 5 kez kazanan Cristiano Ronaldo’nun yanı sıra Bayern Münih’ten Robert Lewandowski de yer aldı. Peki, Altın Top (Ballon d’Or) kim kazandı? Ballon D’or UEFA yılın oyuncusu kim oldu, adaylar kimler?

ALTIN TOP (BALLON D’OR) KİM KAZANDI?

Marca’nın iddiasına göre Ballon d’Or’u kazanan isim Lionel Messi oldu.

– Ballon d’Or Ödülü ne zaman verilecek, saat kaçta, hangi kanalda?

30 kişilik listenin açıklanmasıyla birlikte oy kullanma süreci sona erdi.

Farklı ülkelerden gazeteciler, milli takım teknik direktörleri ve kaptanları kazananı belirlemek için oy kullandı.

RONALDO’NUN İESYANI

2021 Ballon d’Or ödül törenine katılmayan Cristiano Ronaldo, France Football Genel Yayın Yönetmeni Pascal Ferre’nin kendisi hakkında yaptığı açıklamaları yalanladı.Ballon d’Or galasına katılmama kararı alan Cristiano Ronaldo, Instagram hesabından France Football organizasyonuna tepki gösterdi.

Ronaldo yaptığı paylaşımla France Football Genel Yayın Yönetmeni Pascal Ferre‘nin sözlerini hedef aldı.

– Pascal Ferre ne demişti?

“Cristiano’nun tek bir amacı var, o da Messi’den daha fazla Ballon d’Or ödülü ile emekli olmak. Biliyorum çünkü bana söyledi.”

– Cristiano Ronaldo ne dedi?

“Pascal Ferre yalan söyledi. Kendini ve çalıştığı yayının tanıtımını yapmak için adımı kullandı” diyen 36 yaşındaki yıldız, “Bu kadar prestijli bir ödülden sorumlu kişinin, Fransa Futbolu’na ve Ballon d’Or’a her zaman saygı duyan birine saygı duymadan bu şekilde yalan söylemesi kabul edilemez. Ve bugün yine yalan söyledi, galada olmadığımı, var olmayan bir karantinayla haklı çıkardı.

Pascal Ferre, Lionel Messi’den daha çok Ballon d’Or alarak futbolu bırakmak istediğime dair yalanlar söyledi. Kendi adını yaymak için beni kullandı. Böyle bir yalan kabul edilemez. Kariyerimin en büyük hırsı profesyonel futbolcu olmak isteyenlere örnek olmak ve adımı dünya futbolu tarihine altın harflerle yazdırmak. Kariyerimin başından beri sportmenlik ve Fair-Play’e özen gösteririm. Kazananları her zaman tebrik ederim. Bütün odak noktamı Manchester United’la sezonun kalanına çevirdim. Gerisi? Umurumda değil.” ifadelerini kullandı.

İlginizi Çekebilir

Define faciası 3 ölü

Mağaraya define için giren 3 kişi zehirlenerek öldü. İznik’te define faciası baba ve oğlu ile …

Sınırsız Hosting