Ana Sayfa / Sağlık / Lina Medina kim, ne ve özelliği?
LİNA MEDANİ NERELİ KİM ÖZELLİĞİ

Lina Medina kim, ne ve özelliği?

Lina Medina ne demek. ne anlama geliyor ve kim sorusunun yanıtı. Dünyanın en küçük anne olan kızı sadece 5 yaşında iken ilk çocuğunu doğurdu Lina Medina. Tıp dilinde Lina Medina ne anlama geliyor ve Lina Medina aslen nereli, kim ve şimdi kaç yaşında diye soruluyor. bilgikahini olarak ilginç haberleri sizlere sunmaya devam ediyoruz. 

Peru’lu Lina Medina dünyanın en ünlü isimlerinden biri. Lina Medina’nın özelliği tıp dilinde bile biliniyor. Size dense ki dünyada en küçük anne kim, en küçük yaşta anne olan kim dense cevabınız ne olurdu? İşte Lina Medina o sorudaki özne. Sizlere Lina Medina’nın hem acıklı hem de inanılmaz hikayesini anlatmak istiyoruz. Dünyanın en genç anne olan kadını Lina Medina, ilk çocuğunu 5 yaşındayken doğurmuş.

LİNA MEDİNA NERELİ, KİM VE YAŞI

5 yaşında anne olan dünyanın en küçük kızı ve en genç annesi. Tıp dilinde erken ergenliğin adı dır Lina Medina. Lina Medine hayatı filmlere bile konu olacak kadar acıklı ve özeldir. Peru’nun küçük bir köyünde, 1933 yılında doğan Lina Medina’nın hikayesi, 1939 yılında artan karın ağrıları sebebiyle hastaneye kaldırılmasıyla başlıyor.

LİNA MEDİNA İLK DOĞUM YAPTIĞINDA SADECE 5 YAŞINDA BİR KÜÇÜK KIZ ÇOCUĞU İDİ.

LİNA MEDİNA BUGÜN 85 YAŞINDA

Dünyanın bilinen en küçük yaşta doğum yapan kızı Lina Medina, hala hayatta. Büyük bir tümörden şüphelenen doktorlar yaptıkları testler sonucunda Medina’nın 7 aylık hamile olduğunu anlıyorlar. Medina, bu olaydan birkaç hafta sonra sezaryenle bir erkek çocuk doğurmuş. Lina Medina oğluna isim olarak Gerardo’yu seçmiş. Gerardo, 10 yaşına kadar annesini ablası sanmış. Ardından gerçek Gerardo’ya açıklanmış.

LİNA MEDİNA TIPTA NE ANLAMA GELİYOR
Tıpta Lina Medina’nın durumuna erken ergenlik ismi veriliyor. Çok erken yaşlarda cinsel anlamda yeterliliğe kavuşulduğunda bu tip durumlar yaşanabiliyor.Gerardo sağlık bir biçimde büyüymüş. Ancak 40 yaşında geçirdiği bir kemik rahatsızlığı sebebiyle ölmüş. Lina Medina’nın öz babası doğum olayının hemen ardından kendi kızına tecavüzden tutuklanmış. Ancak dönemin ilkelliği sebebiyle hakkında yeterli delil bulunamamış ve kısa süre içerisinde serbest bırakılmış. Lina Medina ‘70’li yıllarda evlenmiş ve ikinci oğlunu doğurmuş. Bugün 85 yaşında olan Medina, hala o dönem yaşadıklarını hiç kimseye anlatmamış.

İlginizi Çekebilir

Bilecik’te Bayram Güçlü öldü

Bayram Güçlü öldü Bilecik’te. Bilecik’te 22 yaşındaki Bayram Güçlü, 5. kattan düşerek hayatını kaybetti Bilecik’te …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Sınırsız Hosting