Ana Sayfa / Manşet / Livakovic 9 Milyon Eurıo’ya geldi

Livakovic 9 Milyon Eurıo’ya geldi

Fenerbahçe kaleci Livakovic’i transfer etti 9 Milyon Euro karşılığında. Fenerbahçe’nin yeni kalecisi Livakovic oldu. Transferin hızlı takımlarından Fenerbahçe, uzun zamandır peşinde olduğu Hırvat kaleci Livakovic için Dinamo Zagreb ile 9 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı.

Fenerbahçe Livakovic transferini bitirdi. Livakovic 9 Milyon Euro kaşlığında Fener’in kalesini koruyacak. Sezona iddialı bir kadro kurarak başlamak isteyen Fenerbahçe, Hırvat kaleci Dominik Livakovic’in transferinde sona yaklaştı.

28 yaşındaki file bekçisiyle daha önce anlaşan sarı-lacivertli yönetim, oyuncunun kulübü Dinamo Zagreb’le de ödenecek bonservis konusunda el sıkıştı.

ANLAŞMA SAĞLANDI
Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, Fenerbahçe ve Dinamo Zagreb, Dominik Livakovic transferi için 9 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı.

KALESİNDE DEVLEŞİYOR

Dominik Livakovic, Dinamo Zagreb kariyeri boyunca 392 maça çıktı. 28 yaşındaki eldiven, bu karşılaşmaların 159’unda kalesini gole kapadı.

Resmi açıklamanın eli kulağında! Fenerbahçe, Livakovic'i de bitirdi

Fenerbahçe’nin yeni kalecisi Livakovic’in bugün veya yarın İstanbul’a gelip sağlık kontrolünden geçtikten sonra sarı-lacivertli kulüple 4 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. Başarılı eldiven daha sonra sarı-lacivertlilerin kampına katılacak.

İlginizi Çekebilir

Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı

Mustafa Sandal, 1 Mayıs saraçhane fotosu üzerinden çağrı yaptı. Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı etkileşim …

Sınırsız Hosting