Ana Sayfa / Manşet / Livakovic Fener yolunda

Livakovic Fener yolunda

Fenerbahçe Livakovic transferini bitiriyor. Kaleci Altay ve kaleci İrfan Can’ın hoşuna gitmeyecek haber. Fenerbahçe, Dinamo Zagreb forması giyen Dominik Livakovic’i renklerine bağlama yolunda önemli mesafe aldı. Hırvat eldiven için bu zamana kadar en iyi teklifi 9 milyon euro ile sarı-lacivertli kulüp yaptı.

Kaleci Livakovic Fenerbahçe kalecisi oluyor. dünya spor basını Livakovic’in sarı lacivertli formayı giyeceğini açıkladı. Dünya Kupası’nda sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Dominik Livakovic, Fenerbahçe yolunda. Hırvat eldivene 9 milyon euroluk teklif yapan Fenerbahçe, transferde tüm rakiplerinin önüne geçti.

VILLARREAL DE DEVREDE
Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Dinamo Zagreb’in Livakovic için ısrarla 10 milyon euro istemesi üzerine sarı-lacivertliler, mevcut teklifini 9 milyon euroya yükseltti. Hırvat eldivene, Villarreal de talip olurken mevcut koşullarda en iyi teklif Fenerbahçe’den.

ZAGREB KARNESİ

Dominik Livakovic, Dinamo Zagreb kariyeri boyunca 392 maça çıktı. 28 yaşındaki eldiven, bu karşılaşmaların 159’unda kalesini gole kapadı.

Avrupa'da en iyi teklifi Fenerbahçe yaptı! Livakovic adım adım Kadıköy'e

İlginizi Çekebilir

Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı

Mustafa Sandal, 1 Mayıs saraçhane fotosu üzerinden çağrı yaptı. Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı etkileşim …

Sınırsız Hosting