Ana Sayfa / Manşet / Livakovic Fener’den kaç para alacak

Livakovic Fener’den kaç para alacak

Fenerbahçe’nin Livakovic transferinin bedeli, kaleci ne kadar alacak sorusu. Fenerbahçe’nin anlaşmaya vardığı Hırvat eldiven Dominik Livakovic, İstanbul’a geldi. Sarı-lacivertlilerin, Dinamo Zagreb’den renklerine bağladığı futbolcuyla 4+1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Livakovic 4 +1 yıllığına Fenebahçeli oldu. Fener’in Livakovic transferinin bedeli ne kadar ödenecek bilgisi. Fenerbahçe transferi yılan hikayesine dönen Dominik Livakovic’te mutlu sona ulaştı. Sarı-lacivertlilerin renklerine bağladığı Hırvat eldiven, İstanbul’a geldi.

4+1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALAYACAK
Fenerbahçe’nin Dinamo Zagreb’den renklerine bağladığı Livakovic, sağlık kontrollerinin ardından sarı-lacivertlilerle sözleşme imzalayacak. Hırvat eldivenin, Fenerbahçe ile 4+1 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

2 MİLYON EURO KAZANACAK

Fenerbahçe, Dominik Livakovic için Dinamo Zagreb’e 7+1 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Hırvat eldiven ise sarı-lacivertlilerden yıllık 2 milyon euro kazanacak.

LİVAKOVİC KARİYERİ

Son 8 yıldır Zagreb ekibinin formasını giyen Livakovic, 6 Hırvat ligi ve 2 Hırvat kupası şampiyonluğu yaşadı. Dinamo Zagreb formasıyla 290 maça çıkan 28 yaşındaki kaleci, 2018 Dünya Kupası finalinde oynayan Hırvatistan Milli Takımı’nın yıldız isimlerinden biriydi.

Özellikle 2022 Dünya Kupası’nda, yarı finale kalan Hırvatistan’ın en parlak ismi olan Livakovic, sağlık kontrollerinden geçtikten sonra resmi sözleşmeye imza atacak.

İlginizi Çekebilir

Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı

Mustafa Sandal, 1 Mayıs saraçhane fotosu üzerinden çağrı yaptı. Mustafa Sandal’ın 1 Mayıs paylaşımı etkileşim …

Sınırsız Hosting